25. maaliskuuta 2013

Tuplasti nainen

(Pakko vähän hehkuttaa alkuun, että päivitän postausta nyt parvekkeella ja täällä ei oo ees yhtään kylmä! Tosin laitan tämän postauksen tulemaan ajastimella, joten jos keksin laittaa ajaksi vaikka klo 03.33, niin en oikeasti hehkuta tätä aurinkoa siihen aikaan.)

Jos eilen istuin lattialla asennuskaljan ja työkalupakin kanssa kokoamassa Ikean kalusteita, niin muuten oon kyllä kunnostautunut tällä naisostastolla. Ostin kahden vuorokauden aikana kaksi mekkoa, kaksi huulipunaa ja kahdet överikorkkarit. Hienosti.Huulipunat ostin, koska sai kaksi yhden hinnalla. Ja tarjouksen löysin vahingossa, kun etsin meikkivoidetta. Ja idea huulipunaan ylipäätään lähti yhdestä pakkomielteestä (ei omasta) pinkkiin huulipunaan. Alla siis tuo pinkimpi, joka näyttää joka valossa vähän erilaiselta, mutta on kuitenkin vielä melko hillitty pinkki. Se "kaupan päälle" -puna oli sitten tuommoinen lähes luonnollisen värinen, mutta tosi kiva ja tulee varmasti arkikäyttöön. Molemmat siis Lumenelta, halusin testata vielä nuo huulipunat, kun muuten liputan kosmetiikassa Lumenelle. (Tuplasin huulipunavalikoimani ostamalla nuo kaksi punaa, hah.)


Ensimmäinen mekko löytyi alerekistä, -50% -lapun alta. Olin katsellut samaa jo normaalihintaisena, mutta todennut, että en tarvitse. Mutta puoleen hintaan ostettuna tarve nousi ilmeisen kovaksi. Tuo on kiva näin keväällä, kangas on nimittäin vähän villakangasmaista.

Kengät löytyi sitten sieltä Ruotsin reissulta. Perusmustat korkkarit alehyllyssä, just sellaiset, jotka pitäisi kenkähyllystä löytyä. Hinta oli kaikkien alennusten jälkeen ennää 99 kruunua eli reippaat kymmenen euroa, joten mukaan lähti. Ja itse asiassa ostin toisetkin kengät ja ostaessaan kahdet parit, sai edullisemmat puoleen hintaan, joten maksoin noista siis reippaasti alle kympin euroissa. Tosin en oo varma, että onko nuo vähän liian naftit, mutta kokeillaan ja kyllähän nuo saa myytyä tai lahjoitettua sitten pois, jos eivät toimi minulla.


Ja sitten se toinen mekko. Kävin kaupassa pääni sisällä ankaran keskustelun siitä, saanko ostaa valkoisen pitsimekon, koska semmoisen jo omistan. Materialistiminä voitti ja nyt omistan kaksi valkoista pitsimekkoa. Alkaa olla joku pakkomielle tähän pitsiinkin nyt sitten olemassa. Tuo on kuitenkin täydellinen hellemekko ja tosi monikäyttöinen. Ja oon oikeesti harkinnu, että jos vaikka selaisin vaatekaapin läpi ja myisin tai antaisin sieltä pois joitain vaatteita, mitä ei tule juurikaan käytettyä. (Mut en myy kumpaakaan pitsimekkoa, mutta yhen pitsitopin voin myydä...Ehkä.)

Ja sitten nuo kengät. Sieltä samasta Skopunktenista kuin edellisetkin. Annika bongasi nuo ensin, jonka jälkeen minä en saanut silmiäni irti niistä. Annikahan hylkäsi omansa, mutta minä en voinut. Mukaan lähtivät. Nuo ovat mielettömän mukavat jalassa muuten, mutta pelkään tuon kantapääosan hiertävän alkuun... Täytyy laittaa rakkolaastarit valmiiksi, kun lähtee hippaloimaan ja kauneuden vuoksi täytyy vähän kärsiä. Ja onpahan nyt kengät Helin ylppäreihin! (Heli, parempi siis nyt oikeesti valmistua, kun minun kaappi pursuaa jo potentiaalisista juhlamekoista ja -kengistä!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!