12. huhtikuuta 2013

Rautakauppoja ja vuorenkuningasta

Minulla on ollu tänään tosi levoton päivä. Oon sählänny siellä sun täällä, mutta pistän tämän sen piikkiin, että nukuin viime yönä vähän lyhyet yöunet. (Tämä meinaa sitä, että minun ois pitäny luonnollisesti olla tänä iltana nukkumassa aikoja sitten.) Mutta ajattelin kuitenkin nopsaa tulla jakamaan tämän päivän kohokohdat tännekin, kun spämmänny jo tuon facebookini.


Vaikka en oo ihan onneton remppaihminen naiseksi, niin rautakaupat on minulle melkoisia ansoja. Meen muka aina pätevänä paikalle ja lopulta nolaan itseni. Tänään menin ostamaan taulukoukkuja. Haahuilin ympäri kauppaa sujahtaen välillä ikään kuin tarkoituksellisesti sisustuspuolelle pohtimaan, että mihin seuraavaksi kannattais suunnata. Lopulta löysin oikean hyllyn, oikeat koukut ja oikean kassan ulos. Maksun jälkeen ehdin jo riemuissani juhlia onnistunutta rautakauppareissua, kunnes niissä onnenpöllyissäni kävelin päin yhtä työntekijää ovella. Great. 


Sitten kävin Prismassa. En ookkaan käyny aikoihin, koska boikotoin sitä Prismaa vähän sen yhden kassapojan vuoksi. Tällä kertaa meninkin kostoksi sitten eri kassapojalle. Taas. Toisaalta vois lopettaa tämän boikotin ja alkaa boikotoida vaan sitä yhtä tiettyä kassapoikaa. No mutta siis lähdin ostamaan pölypusseja, mutta unohin ostaa niitä. Ei sitten imuroitu tänäänkään. (Ihan niinku olisin sen muutoin tehnyt muutaman tunnin yöunien ja työpäivän jälkeen.

Sitten paras. Kävin lenkillä ja tuossa torilla lapset leikki vuorenkuningasta. Tiijättehän, se leikki missä kaikki yrittää kiivetä vuorelle ja kevyimmät heitellään matkalla alas. No, pojat oli jotain alakoululaisia, mutta kielenkäyttö oli karkeempaa kun karskimmallakaan merimiehellä. Tässä vaiheessa huokasin syvään, mutta vielä syvempään huokasin (ja suoristin kukkahattuani) kun yksi näistä pojista pisti tupakaksi. Siis anteeksi nyt mutta ihan oikeesti. Siinä vaiheessa ois tehny mieli mennä sanomaan, että kuvitteletteko te poijjat oikeesti, että tuo on esim. tyttöjen mielestä coolia..? No, onneksi joku minua nopeempi alko valistuksen. Torin yli nimittäin kaikui kimeä "V***N TUPAKOIJAHOMO, PUKATAAN SE ALAS TÄÄLTÄ!"


Lenkin sinetiksi Batman vielä ui yhessä rapakossa. Että eipä minulle sen ihmeempiä. Loppuillan tosiaan vietin katsellen Viidakon tähtösiä, voin tunnustaa. 

Kuvat on yhen päivän kampauksesta, kun tykkäsin siitä oikeesti tosi paljon, mutta en jotenki saanu kuvattua sitä niiku oisin halunnu, niin mut ovatpahan nyt sitten täytteenä tässä. Oon taas vähän hurahtanut letteihin ja takkutukkaan, kesä on selkeesti tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!