15. huhtikuuta 2013

Sadepäivää parvekkeella ja muuta löpinää

Kiva sää täällä. Kävin tuossa kaupungilla ja kotimatkan kävelin sitten sateessa. Tosin olin jo aivan kesäkamppeissa eikä edes paljoa palellut! Ja sulaapahan ainakin loputkin lumet. Mutta siis niin, lähdin tosiaan pyörähtää apteekissa ja ajattelin, että no, käyn samalla reissulla ostamassa yhden peruspaidan, kun nyt oon liikentessä ja paidalle voisi olla vähän tarvetta. Siinä matkalla pyörähdin sitten Seppälässä ja tein vähän heräteostoksia. Bikinit. Huhtikuussa. Toivottavasti se kesä on täällä hemmetin nopeeta. Taisi mennä eilen joku kohta aivoissa sekaisin,tuolla sulalla hiekkarannalla lenkkeillessä.


No, ei siinä mitään. En tällä kertaa ostellut mekkoja tms. Bikineitä lukuunottamatta kassan kautta kotiin päätyi tosiaan ihan vaan muutama paita ja toppi, joille tulee varmasti käyttöä.

Kun oon nyt vähän säästökuurilla ihan jo senkin vuoksi, että kesälomasuunnitelmat on vielä vähän auki. Haaveissa olisi ehkä lähteä Suomen rajojen ulkopuolelle (Joten ne bikinit saa selitettyä tällä!!), mutta katsoo nyt, että mihin ratkaisuun tässä päätyy... Ilta onkin mennyt sitten vaan kotona palloillessa ja vötkyillessä.


Eilen oli yhtä reipas päivä. Valvoin vahingossa vuorokauden touhutessani. Töistä kotiin saavuttuani soitin Redelle, että nyt lenkille! Käytiin sitten mukava kuralenkki auringonpaisteessa ja ehdotin sitten lenkkijatkoja illallisen merkeissä. (Tosin toisen illallinen on toisen brunssi.)  Sunnuntai-ilta tosin on vähän huono ajankohta brunssille, etenkin kun porukka yhtäkkiä kasvoi yllättäen. Piti löytää paikka, joka on ensinnäkin auki ja toisekseen tarjoaisi jokaiselle jotakin. Päädyttiin sitten perusratkaisu-Rossoon ja oltiin siellä valomerkkiin saakka. Valomerkki perheravintolassa on aika hauska kokemus. Etenkin kun oltiin ainoat asiakkaat. No, eipä siinä. Lähdettiin sitten jatkoille Vanhalle Paloasemalle. Ei tosin edelleenkään oltu koskettu alkoholiin lainkaan, sen sijaan pelattiin mölkkyä ja täytettiin Iltalehen ristikkoa.


Lopulta muutaman mutkan kautta päädyttiin sitten taas perinteisesti Gloriaan. Teelle. Okei, join myös liköörikahvia, koska meinasin jo nukahtaa siinä vaiheessa, kun kello oli yksi ja minulla oli takana 21 tuntia valvomista. En tiijä, onko tultu vanhoiksi vai mitä on nyt tapahtunut, koska tilattiin drinkit, jotka ei saa olla liian vahvoja. Parin jälkeen hipsin sitten kolmen aikaan kotiin ja nukkumaan ja heräsin aamulla juoksulenkille ja siivoamaan. Imuroin kämpän käytännössä kahesti, koskapa tuota karvaa on niin paljon, ettei se tuntunut lähtevän yhellä kierroksella. Vaihoin myös vuodevaatteet, koska kun eilen tulin kolmen aikaan yöllä kotiin, niin totesin, että minun sängyllä on hiekkalaatikko. Kiitos Batman taas tästäkin yllätyksestä.


Nyt hörpin lempiteetäni. Olin semisti fiiliksissä, kun löysin tässä taannoin Nordqvistin Lady Greeniä irtoteenä! En juo nykyään juuri ollenkaan pussiteetä, joten en oikein kehtaa ostaa tuota koko sarjaa erilaisia makuja vaan tuon Lady Greenin vuoksi. Nyt kun minun toinen vihreä lempparitee alkoi olla lopussa, niin annoin itselleni luvan käydä ostamassa tilalle tuota. (Oon nyt vähän niiku (mustan) teenostolakossa, koska noita on alkanu kuin itekseen ilmaantua tuonne kaappiin sen verran tiheetä tahtia, että en millään ehi juua kaikkea...)

Oon todennu, että parhaiten saan veden alas teen muodossa. Silloin menee puoli litraa kerralla aivan helposti. Muutoin kuin teeksi tehtynä juon aina lasin tai puoli kerrallaan, mutta oon nyt siis kiinnittänyt erityistä huomiota siihen, että nimenomaan täytän sitä lasia säännöllisesti. Ja oikeastaan nyt kun oon alkanu juua vettä enemmän, niin oon löytäny kropastani myös jatkuvan janon tunteen. Aiemmin en tuntenu janoa kovinkaan usein, epäilen, että kroppa oli jotenkin niin tottunut siihen, että en huomannu koko asiaa. Mutta nyt kun tätä kehoa on tässä herätelty, niin nyt sitä vettä sitten tarvitseekin ihan tosissaan. Ja se myös ilmottaa siitä. Muutoin en tosin oo huomannu mitään muutosta esim. ihon kuivuudessa, mutta ehkä vähitellen!


Nyt minä alan hamstraamaan vettä huomista varten. Täällä on nimittäin huomenna taas vesikatko. Tällä kertaa tosin etukäteen tiedossa oleva. Huomenna vaan tulee välipäivä tuohon treenailuun, koska en voi käydä suihkussa ennen töihin lähtöä. Toivottavasti ei sada enää, koska joudun kuitenkin käyttämään Batmanin ulkona ja jos on kauhea rapakeli ja en voi pestä sitä sisälle tullessa, niin ollaan pulassa. Tosi hauskoja nämä tämmöset, arghh.. No, eipä voi mitään, ja eikös välipäivät ole hyväksi..?

Loppuun vielä vähän hauskaa Batmanin kustannuksella:


Nauroin niin paljon taas näille Batmanin ilmeille. Ei nyt vissiin oikeen oo hauskaa.

P.s. Tein huikeita löytöjä omasta korulaatikostani! (Näkyy tuossa viimesessä kuvassa..) Taidan tehdä sinne huomenna jonkun inventaarion, tiijä mitä kaikkea sieltä löytyykään. Ajattelin saada samalla aikaan jotain korupostausta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!