23. huhtikuuta 2013

Ruosteista kettinkiä

Lupailin teille näitä kuvia Miikasta. Ihan hyvä, että minulla on jotain jemmassa. Oon nimittäin melko lailla poissa pelistä, vähän kipeä, en oo ihan varma, että onko tämä rehellistä flunssaa vai johtuuko tämä sekava olo, päänsärky ja palelu tuosta jumittavasta yläkropasta. Toissapäivänä tilanne oli sikäli erilainen, että olo oli muuten ok, mutta liikkuminen sattui. Nyt ei enää satu, mutta tuo selkä vihloo koko kroppaan. Ja etenkin tuohon päähän, mikä sitten aiheuttaa huimausta ja sumenemista silmissä. Ai kun kiva. Särkylääkettä aamupalaksi ja pääsin töihin. Katotaan mikä tilanne huomenna. Olisin ees kunnolla kipeä, niin voisi hakea saikkua.

Hain kaupasta tänään inkivääriteetä, ajattelin kokeilla sitä ensiapuna. Minä menen nyt laittamaan veden kiehumaan, niin keskittykää te Miikaan.

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia!
  Miika malliksi Milanoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tuo kuulostaa joltain kampanjamainokselta! Mut ehottomasti muuten lentoja vaan varailee, mutta ketäs minä sitten kuvaan ja te katselette?! :D

   Poista
 2. :) no siihen nyt taitaa olla vielä matkaa.. Mutta Helsinkiin olisin viime kesänä päässyt, ei vaan aikataulut sopinu yhteen..
  ...niin ja Suvi: lähet mukaan sinne milanoon. ainahan on hyvä olla tuttu kuvaaja ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!