15. toukokuuta 2013

Bikinit työasuna

Tänään lähin lenkille ilman takkia. Tosin semmoselle lepposelle puistokävelylle. Yritin eilen käyvä juoksemassa, mutta jouduin palaamaan, koska jalkoja alkoi hapottaa ja särkeä niin paljon. Tänään vietän sitten välipäivää tuosta urheilusta, mutta huomenna toivottavasti pääsee salille, ettei tuu mittään huonoa omaatuntoa tästä sohvalla makaamisesta. Piti tänään imuroidakin, mutta valitsin tosiaan kaiken muun mahdollisen. Kävin tuossa apteekissa ostamassa viidenkymmenen euron punkkikarkotteet, joten sietäis nyt olla punkiton kesä...


Eilen korkkasin mekkokauden ihan kunnolla. Pistin farkut kaappiin ja sanoin niille, että ei millään pahalla mut jos ei nähtäis hetkeen. Tosin sukkahousut on vielä melko must. Etenkin kun nää kamppeet oli siis työmatkalle ja työpaikalle, eikä mihinkään rannalle. Toki töissä pittää sitten vaihtaa työvaatteisiin, että sikäli kai se ois sama mennä tuo matka vaikka bikineissä.

Tuo mekko on muuten suureksi osaksi villaa, joten sekin saa toivottavasti (tai valitettavasti, koska se on tosi kiva) jäädä odottamaan pian syksyn viileneviä iltoja.


Minä taijan nyt tehä semmosen pikapikasiivouksen (Tulee mieleen pokemonit. Ja se, kun meijän äiti ei suostunu ostaa Jussille pokemonkortteja ja Jussin kaverin äiti oli samanlainen, niin minä sitten piirsin pojille omat kortit joita ne keskenään vaihteli...) ja suunnata sitten iltavuoroon. Toistaiseksi vielä ilman bikineitä.

P.s. Monellekohan tuotin kauhean pettymyksen tuon asiaan varsinaisesti liittymättömän otsikoinnin vuoksi?

5 kommenttia:

 1. Tosi kiva mekko! :) Kaikissa mekoissa pitäis vakiona olla taskut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Taskulliset mekot on kyllä ihan ylisöpöjä! Ja myös käteviä.

   Poista
 2. Luultavasti aika monelle :-)
  tuo Jussi-juttu kyllä pelasti postauksen, jäin vaan miettimään että mikä assosisaatio sun päässä yhisti pikapikasiivouksen ja pokemonit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ....ja just kun painoin "julkaise" namiskaa niin tajusin yhteyden! -_-

   Poista
  2. Älykäs. Mutta älyn nopeus on ihan eri juttu.

   Poista

Kiitos kommentistasi!