27. toukokuuta 2013

Näin se kesäloma toimii

No heippa, se loppuviikkohan meni vähän hulinalla. Oli vähän siivous-, pakkaus- ja eräitä läksärihommia. Olin tosin itse mukana vain alkuillan ja muiden kiskoessa lakushotteja kippistelin kokiksella ja suuntasin aamuksi töihin. Sen verran ehdin kuitenkin piknikkeillä, että sain ihanan kurkkukipeän aamuksi. Ja yskän. Pelkään tässä, että tämä etenee vielä keuhkoputkentulehdukseksi... Mikä ihana alku kesälomalle. Kesälomalle. Elämäni ensimmäiselle kesälomalle töistä! Ajoinkin tänään heti töitten jälkeen tänne Kainuuseen juomaan äitin mustaherukkamehua ja uskomaan saunan ja maalaisilman parantavaan voimaan.


Kesälomasuunnitelmat ovat vielä täysin auki tämän viikon jälkeen. Nyt hengailen kotosalla valmistellen Helin juhlia. Sen jälkeen ehkä jotain pientä reissua, jos inpiraatio sattuisi iskemään. Mutta huomenna aloitan videoprojektin. Tässä tosin on vielä muutama ehkä-tekijä. Videokameran toimivuus, mahdollisten videoiden siirtäminen koneelle onnistuneesti ja niiden käsittely mahdollisen siirron onnistutttua. Mutta onhan tässä aikaa värkätä...

Huomenna meen ehkä myös moikkamaan Kajaania. Jaiks.


Batman hallitsee kyllä tuon kuvassa fiksulta näyttämisen... Vähän oli kaveri mielissään, kun suoraan kotiin tultuamme puin sille pelastusliivit päälle ja pyöräilin rantaan. Ja annoin luvan hypätä veteen. Batman oli niin täpinöissään, että hypääsi suoraan laiturilta, koska eteneminen olisi ollut muuten astetta liian hidasta. Haha! Ongelma tuli siinä vaiheessa, kun totesin, että nyt alkaa riittää. Jouduin hakemaan parit vauhdit rannasta, ennen kuin sain ukon ylös järvestä.


Mutta nyt minä lähden syömään kaikkea mahdollista, mitä täältä löydän. Ja sitten nukkumaan, alkaa nimittäin tosissaan väsyttää viime aikoina kovin lyhkäisiksi jääneet yöunet.

Kuvien hässäkät oli päällä siellä läksäripiknikeillä, joilta sitten tämän taudin hankin. Ens kerralla laitan päälle mm. pilkkihaalarit.

4 kommenttia:

 1. Järkkäilehän sinä siellä minulle juhlat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen takia peruin hammaslääkärinkin, jonka varasin joskus talvella.

   Poista
 2. Aika makee toi sun parveke, kunnon laiskanlinna! Kun ois itselläkin parveke niin ois aivan mahtavaa... Seuraavassa kämpässä sitten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, siellä on hyvä nukkua myös päiväunet! Tosin viimesimmästä kerrasta sain flunssan... :D Kyllä oon itekki miettiny nyt tuossa asuessa, että ehottomasti jos kerrostalossa pittää asua niin parveke ois just hyvä olla! Minulla on kyllä aina kerrostaloasunnoissa ollukki, mutta nyt vasta ekaa kertaa oli varaa (ja into) sisustaa se mieleiseksi. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!