14. toukokuuta 2013

Sokaistumisia kesäillassa

Uhkailinkin eilen, että otan iltalenkille kameran mukaan. Lähdin sitten tuonne merenrantaan. Aivan mahtavaa, tarkenin sukkahousuissa eikä sormiakaan palellut. Kenkävalinta tosin oli vähän huono, sukka kastui, koska kengänpohjassa on reikä. Mutta ei sekään haitannut. Olin niin fiiliksissä siitä tunnelmasta. Lämmöstä ja ilta-auringosta.

Sen sijaan minua hieman ällöttää nämä puskaperverssit, jotka kesän tullen ilmaantuvat katukuvaan. Siis hyvänen aika, kyseessä oli ihan normaalin näköinen nuorimies, joten en osaanut mitenkään varautuakaan tähän minun eteeni tulleeseen yllätykseen. Ikuinen sokaistuminen. Yritän nyt siinä sitten ottaa kauniita auringonlaskukuvia, kun verkkokalvoille on ikuisesti palanut jotain ihan muuta.

No, kaikesta huolimatta sain tallennettua jotain materiaalia, joten pistetään kaikki tähän samaan pakettiin sen kummempia selittelemättä. Koska en nyt vaan oikein pääse yli tuosta tapahtuneesta ja veikkaan, että tämän enempää te ette halua kuulla.

4 kommenttia:

 1. Hahaa, Batmanin ilme rannassa on paljon puhuva; "Onko siis ihan totta,että minut tuodaan rantaan ja sitten kielletään menemästä uimaan? "

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kovasti se yritti hivuttautua kulmien alta vilkuillen syvemmälle ja syvemmälle. Ja kova oli pettymys, kun tuli kotiinlähdön aika.

   Poista
 2. Mikä on puskaperverssi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, piti ihan tarkistaa, että mitä oon asiasta kirjotellu. Keksin termin ite (:D), mutta siis mitenhän tämän nyt sanoisi mahdollisimman nätisti ja ilman k-18 merkintää... Mies pensaassa ilman housuja ja tekemässä jotain ei lasten silmille soveliasta. Oikeastaan monen muunkin silmille sopimatonta.

   Poista

Kiitos kommentistasi!