13. toukokuuta 2013

Pitsiselkä

Minulla on tässä taas perinteinen maanantaivapaa ja meillä oli eilen puhetta, että oisko käyty perinteiset sunnuntaimenot illalla. Join sitten kotona puoli lasia viiniä ja nukahdin. Olinpa sitten aamulla freeshinä juoksulenkillä. Lenkin seurauksena jouduin tosin sitten lähtemään kaupungille punkkipihtien hankintaan. Samalla reissulla kävin sitten hakemassa myös pari muuta tarve-esinettä, jotka oli olleet jo hetken aikaa hankintalistalla. Kuten salitoppi. Sallin tämän ostoksen itselleni nyt, kun oon hankkinu jo kuitenkin sen salikortinkin.


Tein ainostaan yhden heräteostoksen, jota en vaan voinut jättää kauppaan. (Sain päähäni tässä eilen illalla, että seuraava hankinta on 7D, että nyt pitää pitää tiukka linja ostosten kanssa.) Ei huonosti kulutetut parikymppiä, kun kyseessä on kuitenkin sata prosenttia puuvillaa. Onhan näitä mekkoja, mutta oikeastaan just tämmönen sekä kaupunkiin, että rannalle sopiva rentoilumekko puuttui vielä. (Selkeesti.) Nyt vaan ootellaan sitä aurinkoa ja rusketusrajoja! Voi nimittäin tulla mielenkiintoiset:


En ois ostanu tätä mekkoa tai kiinnittäny tähän mitään huomioo ilman tuota selkää. Aivan ihana. Onhan tuo toki vähän haastava, mutta menee varmasti bikinien kanssa hyvin. Hyvä ostella näitä pitsihässäköitä, kun edellinen pitsitoppi ja pitsinen t-paita lojuvat tuolla käyttämättöminä edelleen, koska en vaan tiijä miten ne pukisi olematta liian paljasteleva. (Jos jollakin on tarvetta, niin halvalla lähtee!)


Ai niin muuten, onnistuin tänään rakentamaan päähäni jonkinmuotoisen alkeellisen banaaninutturan. Se ei tietenkään näy yhessäkään kuvassa kunnolla, koska oli kiire katsomaan Salkkareita, mutta siellä se oli. Ja hyvin olikin, koska kesti kaiken shoppailun! No, mitään kovin hc-ostosteluahan en siis harrastanut, mutta kuitenkin shoppailuksi silti lasketaan. Ehkä minusta on tähän vielä uudemmankin kerran.

Nyt ajattelin kuitenkin lähteä vielä leppoisalle maanantai-illan sunnuntaikävelylle ja ottaa kameran mukaan. Huippua, että sadepilvet väistyivät ja saatiin vielä vähän aurinkoa. Nyt vaan odotellaan niitä ensi viikonlopulle luvattuja helteitä! Arvatakaa kenellä on viikonloppuna neljä päivää vapaata...

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!