17. syyskuuta 2013

Maailman paras asukuva -vinkki

Jätin ne loput lupailemani kuvat viikonlopulta vielä tuonnemmaksi ja heitän tähän väliin jotain muuta. Nimittäin asukuvaa pitkästä aikaa. Ostin Pasilta kahvilla ja patongilla H&M:n sinapinkeltaiseen vivahtavan pipon, koska Pasi ei sitä lopulta omakseen kokenut. Ja nyt oonkin kulkenut pari päivää pipo päässä ja toivonut salaa, että ulkona olisi riittävän viileää pipoilla.

Normaalisti julkaisen asukuvia aina kun puen päälleni jotain omasta mielestäni spesiaalia, mutta totuuden nimissä täytynee julkaista jotain jokapäiväisempää. (Tämäkin arkipäiväinen asu tosin näytti erityisen kivalta vasta kun iskin tuohon sekamelskaan tuon pipan.) Päällä siis iloisesti äitin vanhaa verkkatakkia, kaverilta ostettu pipo ja Cittarin alelaarista bongattu mummokäsilaukku. Ja Vilan huivi, jonka ostin, että saisin kolmannen leiman kanta-asiakaskorttiin, kun puuttui vaan muutama euro. Hyvä, että valihin sitten se kahenkympin vaihtoehon niin, että jäin taas ihan muutaman euron päähän neljännestä leimasta. Onneksi tuon huomasin vasta kassan jälkeen.
Ja tässä yllä vasemmalla on taas nähtävillä näitä Kaikkien aikojen hienoimmat asukuvat -sarjaa. Voin antaa pari vinkkiä, mikäli haluatte tavoitella samaa.

1. Katso kengänkärkiä
2. Pure kynsiä.
3. Älä missään tapauksessa huomioi ryhtiä!
4. Lopuksi laita asuun olennaisesti liittyvä laukku kainaloon niin, että siitä ei näy muuta kuin hihna.

Pääasia, että pipo näkyy.

2 kommenttia:

  1. Voi että kun osais lukea Bättiksen ajatukset noiden kuvaussessioiden aikana! T. Verkkatakki vm -81

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, nyt vasta huomasin että Batman on joka kuvassa täysin samassa asennossa... Joo, ei voi tosiaankaan tietää tuon pään ajatuksia!

      Poista

Kiitos kommentistasi!