15. syyskuuta 2013

Usva-aamuja

Huomasin taas, miten paljon enemmän inspiroidun metsästä kuin urbaanista ympäristöstä. Kun täällä Oulussa jaksan hädin tuskin raahata kameraa ovesta ulos, tein Kainuussa ollessani kolme kuvausreissua kahden päivän sisään. (Tai no, lasken nyt kuvausreissuiksi kaikki ne kerrat, kun kaivoin kameran laukusta ihan fiiliksissä ja otin sitten kerralla semmosen sadan-parinsadan kuvan setin...) 

Sen lisäksi, että otin monta sataa kuvaa, rymysin yhden päivän metsässä. Tuosta reissusta ryömin viimeset puoli tuntia kuusen juurelta toiselle, pitkin märkää sammalta. Illalla olin jo melko varma, että sain tuosta jonkun flunssan, mutta sauna pelasti ja oon taas iskussa. Mietin vaan niinä pitkinä hetkinä siellä montussa maatessani, että kaikkea sitä ihminen harrastuksensa vuoksi tekee. Eikä muuten tullut edes saalista.

Mutta nyt minua odottavat viikon tiskit, kun minun tiskihuollolla on ilmeisesti ollut joku ongelma, kun ei ole toiminut. Joten tässä nyt kahden ensimmäisen reissun parhaita paloja, koiria ja maisemia. Jätän sen kolmannen ja kaikkein antoisimman kuvausreissun materiaalit huomiselle, ettette huku tähän kuvatulvaan. P.S. Rakas pieni lahopää-Batman täytti eilen neljä vuotta! Käytiin tänään ottamassa nelivuotispotretit, joista parhaimmistoa tuossa yllä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!