23. lokakuuta 2013

Naisena olemisen vaikeus

Jos joku ei vielä tiennyt, niin kerron nyt mitä se meinaa. Ja tämä on tositarina.

Eyeliner alkaa paakkuntua, jolloin menet ja ostat uuden. Sen tutun ja turvallisen. Kotona toteat, että siitä puuttuvat kokonaan sutikarvat. Koska olet kassalla olettanut, ettet tarvitse kuittia, et jaksa lähteä yrittämään saamaan uutta. Käytät vanhaa sutia sen minkä käytät. Hetken päästä ostat taas uuden eyelinerin, jonka hukkaat johonkin. Todennäköisesti sohvan alle tai sen takin taskuun, joka on pakattu vaatehuoneen kauimmaiseen nurkkaan. Pääasia, ettet löydä sitä. 

Täytyy ostaa taas uusi. Kolmas eyeliner onkin joku hemmetin shinyglitterrrliner, joka näyttää ulospäin identtiseltä sen perusmustan kanssa. Luonnollisesti huomaat tämän vasta kotona. Toteat, että no menee se pari päivää hätätilassa, kunnes kokeilet sitä. Se ei pysy ihossa, kiitos niiden glittereiden, jotka eivät edes lopulta näy mihinkään. Menet ostamaan silmät mustana neljättä, mutta tuote on loppu. Räntäsateessa ja hiestä märkänä raahauduin äsken ostamaan viidettä eyelineriä. Se oli viimeinen kappale hyllyssä. En oo vielä uskaltanu avata sitä, koska todennäköisesti se voisi esim. räjähtää.


P.s. Ostin lohdutukseksi kaikkien näiden elämän suurten vastaoinkäymisten jälkeen itselleni uudet talvisaappaat, koska saatan ehkä  tarvita sellaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!