13. lokakuuta 2013

Viimeisiä syksyjä

Kannoin taas pitkästä aikaa kameran pihalle, kun huomasin, että maassa alkaa olla enemmän lehtiä kuin puussa. Halusin ainakin vielä kerran päästä ikuistamaan tuota väriloistoa. No, lopulta otin melko vähän varsinaisia ruskakuvia, päädyin nimittäin kuvailemaan taas tyypilliseen tapaani lähikuvia kivistä ja sienistä. Kuvausretken lopulliseen saldoonkaan en sitten ollut kovin tyytyväinen, mutta toisaalta eihän tuo mikään varsinainen kuvausreissu edes ollut, vaan lähinnä pakollinen koiranulkoilutuslenkki kameran kanssa. 

Tänään on muutenkin ollut melkoisen laiskuuspäivä. Oli ajatuksena käydä sisustuskaupoilla katselemassa, mutta päiväunet ja Pomo piilossa veivät voiton. Illalla leivoin hätäseen vielä porkkanakakun, koska sitä varten viikolla ostetut porkkanat ois alkanu kohta pehmetä. Tuntuu, että viime aikoina porkkanakakut ovat tunkeneet esiin jokaisesta mahdollisesta mediasta, joten aivopesun seurauksena menin sitten samalla linjalla. Hyvää tuli, ja minä sain taas hetkeni täydellisenä naisena. 







Hei apua, minulle on ilmaantunut päähän kipeä kuhmu. Eikä mitään tietoa, mistä se on mahdollisesti voinut tulla! En ole mielestäni iskenyt päätäni mihinkään, koska kyllähän tuommoset nyt muistaisi! Vielä eilen se oli vain kosketuskipeä, mutta nyt kaikki tärinä ottaa siihen. Kävely esim. on tosi lystiä... Olen jo diagnosoinut itselleni vaikka mitkä kuolemantaudit, mutta täytynee vielä konsultoida oikeaa lääkäriä, mikäli tilanne pahenee entisestään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!