2. lokakuuta 2013

Irrallisia, mutta tunnelmallisia

Jaaha, ollaan taas siinä kohtaa syksyä, kun sisällä ei näe ottaa yhtäkään kuvaa. Ja kaikki arkinen kuvausinto on täysin kadoksissa. Voin kertoa, että muistikortilta löytyi kymmenen pimeää kuvaa mokkapaloista, kotitekoisista hamppareista en edes jaksanut yrittää saada pätevää kuvaa aikaiseksi tuon mokkapalaepisodin jälkeen. En siis saa ketään uskomaan, että olen oikeastikin yrittänyt olla hyvä keittiössä! Jopa niin hyvä, että leivoin hampparien sämpylät itse!

Ja se Kainuun reissu. Ne Instagram-kuvat jatkavat edelleen sitä temppuiluaan. Mutta onneksi ne ovat näkyvissä edes siellä. Otin kuitenkin pari kuvaa kamerallakin, ihan vaan, etten olisi raahannut sitä mukana turhaan. Vähän irrallisia, mutta toisaalta kivoja ja tunnelmallisia.


Pyörähdin eilen taas 1920-luvulla, tällä kertaa vähän eri kokoonpanolla ja toimin oikeastaan mallina. En tiedä, mitä reissusta jäi käteen, kaikki materiaali on nimittäin vielä valokuvaajan kamerassa. Ja jospa saisin luvan heittää jonkin kuvan tännekin...

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Vielä on nurkkapihlajassa ruska, harmi, ettei näy tähän löhötuoliin. (Olkkarin ikkunaan näkyy ruosteinen peräkärry, maastoutuu hyvin ruskan väreihin.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt yhtäkkiä tuli mieleen, että näin unta, että ne taaemmat pihlajat oli istutettu keskelle pihaa, koska ne eivät sieltä kulman takaa näkyneet mihinkään. Tai sitten kaivinkoneelle ei ollut keksitty muuta käyttöä...

      Poista

Kiitos kommentistasi!