22. heinäkuuta 2010

Projekti: Villatakista jotain muuta

Damdam, kuten jo edellisessä merkinnässä totesin, minuun iski outo, luova hetki ja purin vanhan villatakinalun.
Rakensin langasta hameen, wut?! Ehkä hupaisinta mitä olen koskaan tehnyt, eikä sen tekemiseen mennyt kuin vajaat kaksi päivää! Asian kummallisuutta lisää toki se, että minähän en käytä hameita, mutta nyt vissiin täytyy alkaa.


Tosi yksinkertaista! Tein kaksi kappaletta, joissa molemmissa alalaidoissa oli helmineuletta rullautumisen estämiseksi. (Takakappale oli vähän leveempi, lol.) Henkselit tein kokonaan helmineuleella. Takaa ei ole kuvaa, mutta siellä on Y-systeemi (En tiedä siis mikä se oikeesti on...) Tosi helppo homma! Äiti vaan auttoi amatööriä tosiaan henkseleiden takaosassa, jossa jouduin tekemään levennyksen sekä napinlävissä. (Ja kun onnistuin sössimään päättelyn (!) jotenkin kummasti, että homma lähti leviämään käsiin.)


Turha kai ees mainita, että en tehnyt mitään koulujuttuja, vaikka nyt olis ne loput kirjatkin. Pistän sen piikkiin, että lähdin illalla Sotkamoon katsomaan pesäpalloa. Ihan jees reissu, vaikka peli oli vähän pitkäveteinen tällä kertaa. Pääasia, että Jymy voitti.

Jeps. Matka ei ollu ihan niin jees. Autoradio on seonnu niin, että laitat mille tahansa kanavalle, niin se alkaa soittaa hetken päästä Novaa. Tulipahan kuunneltua lauritähkät ja muut karavaanarit sitten niin.

2 kommenttia:

  1. Voi helkkari, aivan megahieno hame! Mä en kestä, oikeesti, IHANA!!!!! Ja noi kuvatkin noin ihania. Bravo!

    VastaaPoista
  2. asdadd, KIITTI hei! Arvostan mielettömästi, koska oot minun uus käsityöidoli.. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!