9. kesäkuuta 2012

Viime päivien fiilikset

Oon viime aikoina tehny paljon huonoja valintoja. Ne on lähes jatkuvasti liittyny yhteen ja samaan asiaan. En ota kameraa mukaan, kun lähden iltalenkille. Oon tehny uskomattomia fiilistelyjä täällä liikkuessani. T'ää ei oo minun kotikaupunki, mut melkein kotikaupunki on. Vaikka asun nyt samoilla kulmilla, josta minun koulumatka kulki neljä vuotta, niin löydän silti aivan mahtavia, uusia juttuja! Esimerkiksi yksi vanha maalaispihapiiri. Keskellä kaupunkia! Tässä lähellä on jonkin verran vanhan Kajaanin aikaisia taloja, mutta tuo yllätti kyllä totaalisesti. Keskellä kerrostaloja oli vanha talo, jonka pihassa on edelleen punamultamaalattu talli/navetta/aittarakennus. Ja oisko vielä ollu hirrestä!


 Tai toisaalta, olisinko saanut tallennettua sitä itse fiilistä. Vähän sama juttu, kun tässä jokin aika sitten olin iltalenkillä sateen jälkeen. Sillä lenkillä, että kun ei huvittais, mutta koira menee kohta ovesta läpi. Tarkotus oli käydä vain pieni lenkki, mutta se fiilis vei mukanaan. Löysin täydellisen alkukesän yön tuoksun. Tärkeimmät elementit olivat tuomenkukka, sade, vastaleikattu nurmikko ja etanat. (Etanat tuli tähän lähinnä siitä syystä, että siinä paikalla, missä tuon tuoksun tavoitin, niin olin edellisenä päivänä rusentanut vahingossa etanan kengänpohjaan. Siis sellaisen kotilomallisen! En oo koskaan ennen ees nähny semmosta näillä leveyksillä ja nyt löysin sellaisia ihan tusinoittain! Ja yhden poljin...)


Tämäkin hetki on melko hyvä. Istun parvekkeella ja otan aurinkoa. (En nääkkään koneen näytöltä juuri mitään, joten en vastaa kuvien laadusta enkä kirjoitusvirheistä tänään.) Kentältä kuuluu pesäpallon peliäänet ja torilta musiikki. Linnut laulaa ja ihmiset on ihan kesäfiiliksissä! Vain aurinkorasva puuttuu, seuraukset kärsitään myöhemmin. (En vaan siis oo hoksannu ostaa sitä, en oo mikään kapinallinen muuten. Mutta nyt kun otan aivot käyttöön ja mietin, niin minulla saattais sittenkin olla purkin jämät viime kesältä...)

No okei, joudun olee tässä lähtövalmiudessa, mikäli töissä tulee tarve pika-avulle. Siksi hylkäsin ajatuksen bikineistä. Ja ehkä myös tuon vastapäisen talon asukkaiden viihtyvyyden vuoksi.

Mutta lupaan olla jatkossa aktiivisempi kameran ja ilta- sekä aamulenkkien suhteen!

2 kommenttia:

  1. en voi muuta sanoa kuin että olet eduksesi tuossa kuvassa, toi kampaus + noi lasit + toi ilme = komee!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!