30. kesäkuuta 2012

Vilauttelija

Kesärytmi tässäkin hommasssa... No ei vaan sain kamerani eilen takaisin ja olinkin sitten koko päivän töissä. Illalla pyörähdin kuitenkin parilla ja vaihtamassa kuulumisia kaverin kanssa. Ei olla nähty hetkeen, koska ollaan niin kiireisiä ihmisiä (etenkin minä, joopa joo), joten oli mukava nähä pitkästä aikaa! Kaveri jäi vielä jatkamaan iltaa, mutta mitä kipaisin kotiin nukkumaan. Ihan hyvä ratkaisu, kun takana oli tosiaan se yhdeksän tunnin työpäivä ja sitä edeltäneet neljän tunnin yöunet... Siis hyvä homma, pyörin sängyssä kolmeen saakka saamatta unta.


No, tänään heräsin sitten pirteänä ja hyvin levänneenä, tein heti aamutuimaan tunnin aamulenkin ja lihashuollon siihen päälle. Niin pirtee en jaksanu olla, että oisin siivonnu. Tämä kämppä on kuin pommin jäljiltä, vaikka just siivosin! En tiijä, että kuka täällä oikein sotkee. Siivoomisen sijaan päätin uhmata tätä Suomen kesää ja pistää kesämekon päälle ja lähteä kauppaan. Siis ruokakauppaan, mutta löysin itseni laukkukaupasta.

Molemmat oli virhe. Sekä mekko että laukkukauppa. Mekossa tarkeni, mutta Kauppakatu oli kuin tuulitunneli. Jouduin pitämään helmasta kiinni koko ajan. Palatessa olin jo tuudittautunut siihen harhaan, että puistossa tuuli ei pyöritä samalla tavalla, mutta talon kulmalla ostuin johonkin pyörteeseen. Ens kerralla laitan jotku turvahousut jalkaan. Laukkukauppa oli virhe siksi, että en sitten löytäny sitä mitä hain, mutta löysin jotain sellaista, mitä en välttämättä olisi tarvinnu.


Olis ollu ehkä hienompaa ottaa nää mekkokuvat pihalla, mutta koska minulta puuttuu hovikuvaaja ja en halua olla nolo ja kuvailla itseäni yksikseni tuolla puistossa, niin päädyin sisäkuviin, joiden taustalle lätkäisin eilisaamun rehukuvia.

Samalla kaupunkireissulla pyörähdin töissä. Vesilasillisella. Terassi ois saattanu houkutella, mutta koska meen illaksi töihin ja kaikki kaverit varmaan jossain nukkumassa vielä, niin päädyin sitten ihan vaan ruokakaupan kautta kotiin. Koska oon nykyään vähän parempi nainen kuin ennen, niin opettelen laittaa ruokaa. Muutakin kun sitä perusmakaronia. Saan kaverilta reseptejä, joita sitten testailen. Alan olla jo melko hyvä jauhelikastikkeen tekijä. Lisäksi teen mielettömän hyvää salaattia!


Nyt kulutan aikaani katsomalla Juhannusjunaa. Siis mitä ihmettä, jengi on tehny 13 tuntia suoraa lähetystä juhannusyöltä. Junasta. (Teemalta tulee siis nyt uusinta tuosta kyseisestä lähetyksestä...) Siis tää tosi-tv -kulttuuri alkaa olla jo ihan käsittämätöntä. Olin jo päivittelemässä, että kuka ihme kuluttaa juhannuksensa katsoen televisiolähetystä junasta, mutta sitten muistin, että minun juhannussuunnitelma yhdessä vaiheessa näytti uhkaavasti sisältävän jotain hyvin samankaltaista aktiviteettia. (Ja nyt minä katson tätä uusintana, heh heh.)


Ehkä yritän nyt Juhannusjunasta huolimatta järjestellä paikkoja vähän tai laittaa sitä ruokaa. Ja keksiä jotain hyödyllistä tekemistä ennen työvuoroa. (Todennäköisesti löydän itseni lukemasta Feissarimokia tai Vauva-lehden keskustelupalstaa...)

P.s. Haha, mitä tuo pohje tekee tuossa viimesessä kuvassa.. Ihan niiku oisin käyny salilla tai jotain?! Ja kiitti Batman tuosta hännästä joka kuvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!