12. syyskuuta 2012

Hökelö

Voi apua mikä viikko ja tämä päivä on kyllä ollut kaiken huippu! Laitoin maanantaina taas sata työhakemusta, eilen soitettiin yhdestä paikasta, että pitäisi tulla haastatteluun. No, sovittiin sitten Skype-haastattelu tälle aamulle, koska en ollu varma mahollisuudesta lähtä Ouluun näin lyhyellä varotusajalla ja tuossa iltapäivällä sain puhelun, että työt alkais perjantaina. Siellä Oulussa. Siis nyt ylihuomenna. Yllättäen pitikin järjestää se lähtömahollisuus. Eikä minulla oo siellä tietenkään asuntokaan vielä, joten oon kuluttanu tämän iltapäivän sitten sitä etsien. Onneksi minulla on kaupungissa kavereita, eiköhän joku minut sinne majota näin väliaikaisesti. Ja toinen, mikä ois tuon työn kannalta melko hyödyllinen juttu, niin auto. Alkaa tuo nettiauto.com pursuta kohta korvista.

Kaiken lisäksi ehin tänään pyörähtää käyttää koiraa metässä. Sekin melkoisen pikaisella lähöllä. Keskityin ite sitten tuohon valokuvaamiseen siinä muun toiminnan ohessa. Samalla reissulla pyörähin nopsaa mummua kahtomassa. Tuntuu, että tässä on koko ajan semmonen pieni tärinä päällä johtuen näistä nopeista liikkeistä. Söinkin niin vauhilla, että meinas suu palaa. Vaikka nyt just ei ois oikeesti kiire yhtään mihinkään. Apua, pieni meditaatioharjotus tähän väliin ois passeli.

Nyt siis näitä kuvia, ennen kun saan jonku sydänkohtauksen. Yritän rauhottua vähän.


Tuo söpö tuossa vasemmalla on Saku. Meijän Terrin poikia taas ja Junnun velipuoli, jolle pidin tänään vähän seuraa.

Semmosta siis täällä! En tiijä millon ehin seuraavan kerran koodailla täällä tai ylipäätään tuottaa mitään materiaalia, mutta älkää suotta huolestuko. Lupaan olla kuolematta stressiin. Ainakaan kovin pahasti...

7 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ohoo! Onneksi olkoon :)) Hienoja uutisia! taitaa vaan meidän kahvittelut jäädä vähän tuonnemaksi ... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no joudun tulee vielä Kajaaniin pakkaamaan tavaroita viikonloppuna tai joskus tässä. Kämppää siis ei oo vielä täällä, kavereilla asustelen. :D Eli ilmottelen kun oon niillä hoodeilla!

   /Suvi

   Poista
 3. Onneksi olkoon Suvi!!! Vaika kipeetä on luovuttaa sinut Oululle :(

  Terveisin Viertokadun väki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jospa sieltä pääsis välillä käymään muuallakin...

   Poista

Kiitos kommentistasi!