23. syyskuuta 2012

Huskytrekkailemassa

Minulla oli tänään mielenkiintoinen valokuvauskeikka. Mm. kiipeilin kalliolla ja ilmeisesti venäytin sitten etureiteni niissä hommissa. Juoksin muutenkin rinnettä ylös ja alas muutaman tunnin niin, että olin aivan hiestä märkä ja tuhopoikki. Mutta oli aivan mahtava päivä ja sain mielettömän ihania kuvia!

Olin luvannut jo aikoja sitten, että käyn kuvaamassa Vuokatti Huskylle trekking-kuvia. Saatiin lopultakin, vielä ennen lumen tuloa aikataulut natsaamaan Tuulin kanssa. Tuuli oli hommannu paikalle mallit ja tiesi parhaat kuvauspaikat. Itse asiassa minulle oli jopa järjestetty omat eväät, joten minun tarvitsi vain kulkea porukan mukana ja antaa sulkimen laulaa. Saatiin vielä aivan mahtava sääkin tälle päivälle! (Tosin osa malleista oli vähän haastavia kaikessa vauhdikkuudessaan, mutta kun otin tarpeeksi ruutuja, niin oli siellä onneksi muutama onnistunutkin...)

Useinhan Husky-aktiviteetit mielletään talvijutuiksi, mutta ainakin Vuokatti Huskylla on toimintaa ympärivuotisesti. Kyselin Tuulilta vähän, ja kuulin, että syksy on harmillisesti melko hiljaista aikaa, vaikka säät ovat mitä mahtavimmat! Lämpötilat ovat koirillekin paljon siedettävämpiä kuin kesällä ja luonto hohtaa ruskan väreissä. Ja ainakaan toistaiseksi ei oo ruuhkiakaan! Että ei kun vaan trekkailemaan, ei tosiaankaan näyttäny olevan mitään sunnuntailenkkeilyä... Ja kohtahan sitä pääsee jo viilettää valjakolla!
4 kommenttia:

 1. Tosi mielenkiintonen kuvauskeikka siulla!
  Varmasti sait päivän liikunnat samalla suoritettua :D

  -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli huippua ja samalla melko haastavaa! Ja illalla melko väsyny olo oli...

   Poista
 2. Ihan kivan näköstä ja ihania kuvia. Varmasti päivän liikunnat tullu sulle samalla :D

  http://ilman-nimea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllähän tuossa kuntoa tarvittiin, kun piti jatkuvasti pitää huolta siitä, että on parhailla kuvauspaikoilla valmiina! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!