10. lokakuuta 2012

Kaukoo

Oon shoppaillu nyt kaksi päivää. Hauskaa tässä on se, että en oo ostanu oikeestaan ollenkaan vaatteita. Sen sijaan oon kolunnu mm. rautakauppoja ja Prisman LVI-osastoa. Ostin nimittäin pesukoneen, joka käytiin asentamassa tänne maanantaina. Ilmeni kuitenkin, että poistovesiletku on liian lyhyt ja jatkoletkun asentaminen ois maksanu 29 euroa ylimääräistä. No, aattelin toki, että oon sen verran näppärä tyttö, että osaan hoitaa homman itekkin. No, otin sitten tytöt henkiseksi tueksi (tai oikeestaan huijasin ne sillä varjolla, että käydään samalla reissulla Zeppeliinissä ja Hemtexissä) ja mentiin sitten Rautiaan ostamaan osia. Käveltiin sitä kauppaa tunti ympäri ja saatiin myyjiltä pitkiä katseita. Lopulta sitten mentiin kysymään sitä apua ite, kun ei vissin näytetty joko tarpeeksi potentiaalisilta asiakkailta tai sitten ei näytetty avuttomilta. Veikkaan, että kyseessä ei ollu ainakaan jälkimmäinen.

Myyjä oli tosi ystävällinen, vaikkakin suurin haaste meijän kanssa oli varmaan pokan pitäminen. Tosin se antoi ymmärtää, että voin vaan ostaa pitemmän putken ja vaihtaa sen sen lyhyen tilalle. No, väärin meni. Sitä alkuperäistä putkea ei sitten saakaan ilmeisesti irti ja tänään sitten metsästin niitä liitososia useemmastakin paikasta. Sekin on taas yksi uusi tarina, mutta en edes jaksa mennä siihen.

Mutta siihen tämän postauksen varsinaiseen aiheeseen. Sieltä reissulta tarttui mukaan paljon muutakin.


Päivittelin tuossa joskus taannoin etälaukaisimen puutetta ja sainkin sen postauksen jälkeen ihmettelyitä, että enkö muka sellaista omista. No en ole omistanut vielä tähän päivään saakka, vaikka semmoinen on ollut ostoslistalla noin kolme vuotta. (Voitte kuvitella, että välillä tuo kameran ja poseerauspaikan välillä juokseminen saattaa ottaa hermoon...) Nyt lopultakin minulla on etälaukaisin!! Jee! Minun elämä helpottuu huimasti ja jospa tämä blogikin saisi vähän uutta potkua tästä hankinnasta.

Ja joo, nuo verhot on ehkä hieman rutussa, mutta en tiijä mihin minun vanha silitysrauta on hukkunut, joten ostin uuden vasta tänään. (Oikeestaan tämä on turvallisempi vaihtoehto, koska se entinen oli melko retro ja johdon kulumat oli paikattu jo muutamaan otteeseen ilmastointiteipillä. En yhtään ihmettele, vaikka sähköasentaja-pikkuveli ois heittäny sen salaa roskikseen asustellessaan viime talvena minun kämpillä...) No, verhotkin on ostettu itse asiassa vasta eilen, tähän mennessä tuossa ikkunassa on roikkunut päiväpeitto, joka ei pitänyt valoa kovinkaan hyvin. Ja näin yötyöläisenä kunnon pimennysverhot nyt on melko must juttu... Mutta niin, en vain malttanut olla testaamatta verhojen toimivuutta, joten ripustin ne paikoilleen vähän ruttuisena. Mutta korjaan asian huomenna, sitä paitsi ajattelin muutenkin nyt laittaa kaiken täällä kuntoon, koskapa oon nyt saanu kaiken tarvittavan sohvaa lukuunottamatta ostettua. Nyt voisin alkaa shoppailulakkoon.


Loppukevennyksenä on pakko vielä julkaista tämä vahinko-otos. Haha, en tosiaankaan huomannut tuota koiraa tuolla kuvaa ottaessani... Luulin että se oli nukkumassa. Vasta siirrettyäni kuvat koneelle olin pudota tuolilta. Tuo se kyllä osaa olla pökelö. Eilen muuten ostin olohuoneeseen valkoisen maton, joka ei kestä vesipesua. (En tosiaankaan hoksannut ajatella tätä kaupassa...) Tänään Batman käytti sitä mattoa ruokailualustana. (Tyypillä kun on tapana hakea keittiöstä suu täyteen nappuloita ja kantaa ne sinne, missä minäkin olen, tiputtaa koko lasti maahan eli yleensä matolle ja syödä sitten siitä rauhassa yksitellen.)

5 kommenttia:

  1. Ajattelin kommentoida kun olen jo vähän aikaa tätä blogia seurannut. Kirjoitat oikein kivasti!
    Silloin kun muutin tähän nykyseen asuntooni me jouduttiin laittamaan pyykinpesukone keittiöön ja metsästettiin myös pidempää poistovesiletkua. Eka mikä vaihdettiin olikin rikki, tai siinä oli pieni reikä. Onneks oli iskä asentamassa :)

    Nauratti muuten tuo teidän koiran syöntitaktiikka, koska meidän koira tekee joskus mökillä (en tiedä miksi vain siellä) sitä ihan samaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi L, onpa mukava kun uskaltauduit kommentoimaankin!! Kiitos! Harvoinpa näkee pyykinpesukonetta keittiössä, mutta miksipä ei sitten siellä, jos semmoiselle ei ole kylppärissä tilaa... Kuulostaa hurjalta tuo vesiputken rikkonaisuus, ite ainakin ois paniikissa vesivahinkovaaran vuoksi! Siksi tilasin nyt myös asennuksen sille koneelle, ainoo vaan että tosiaan jouduin jatkamaan sitä letkua ite, koska sen jatkaminen ois maksanu typerän paljon lisää rahaa...

      Joo, tuo Batman on semmonen sosiaalieläin, että sen pitää olla aina siellä missä muutkin on. Siksi se tulee syömään olohuoneeseen. :D Ja usein se syökin vasta sitten kun minäkin, siihen saakka kuppi saattaa pysyä lähes koskemattomana.

      Poista
  2. Etälaukaisin! paljo makso ja mistä niitä saa :D pitäis itsekin hommata, vaikka harvemmin viihdyn kameran edessä, ei sitä tiedä vaikka alkais viihtymään?

    Huippu Batman :D Meidän koira teki sitä aikoinaan kanssa, siis silloin kun vielä eli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon. Kärkkäiseltä ostin, kun oon ollu kuvitelmassa,että sieltä saa edullisemmin nuita kamerahommeleita, mutta itse asiassa Verkkokauppa.comista näkyis saavan saman reipasta kymppiä edullisemmin. 55,90. Vertaa hintoja, tai älä suotta, jos et jaksa. Samahan se on maksaa, kun on näin rikas. :D

      Poista
    2. Ei kun hups, eihän nuilla ollu kun nelonen eroa, muistin väärin. Mut joka tapauksessa. 60 egee maksoin minä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!