26. lokakuuta 2012

Lamppuostoksilla

Minun piti lähtee tänään ostamaan lamppua vaatehuoneeseen. Vaatehuone on ainoo huone täällä, jossa on valot ja tänään sekin lamppu poksahti. Lisäksi minun suunnitelmissa oli käydä samalla reissulla apteekissa ja tein ihan ostoslistan noista kahdesta tärkeästä asiasta. Ja muutamasta muusta ei niin tärkeästä, joita ajattelin katsella, jos sattuu vastaan tulemaan ja minulla on aikaa ennen kauppojen sulkemista.

Lopputulos oli melko hämmentävä. Ostin lampun lisäksi kasan kosmetiikkaa, koska Anttilassa oli niin hyvät tarjoukset. Lisäksi ostin housut, villatakin, mekon ja pari toppia. Ainakin. Ja uuden hatun. Ja mitä vielä.... Ja luonnollisesti unohin sen apteekin siinä vaiheessa, kun molemmat kädet oli täynnä muovikasseja.


Haha, no mutta oonkin ollu viime aikoina vaatekaapilla melko hukassa ja meinaa löytää mitään kivaa. Tai ylipäätään mitään, joten eiköhän nämä ostokset oo ihan sallittuja. Tai ainakin oon hyvä uskottelemaan itelleni. (No, ehkä olin niin mielissäni siitä, että onnistuin pitämään näppini erossa yhestä takista, että annoin kaikki muut shoppailut anteeksi itselleni...)

Nyt kun oon kuluttanu päivän (tai illan) shoppaillen niin voinkin kivasti jatkaa viinibaariin. Pitkästä aikaa jaksoin oikeestikkin panostaa näihin kamppeisiin niin paljon, että laitan jakoon. Oon tosiaan ollu viime aikoina vähän hukassa tuolla vaatekaapilla, ehkä osittain tämän sään vuoksi. Ei oikeen tiijä, että tarkeneeko vai eikö.


Pitkästä aikaa voisin taas panostaa tänne blogiin muutenkin. Oon ollu viime viikonlopun kuvien jälkeen inspiraatiojumissa. Tänne Ouluun satoi ensilumi, mutta se ei nyt sitten kuitenkaan tuntunu niin hienolta täällä kaupunkiympäristössä. Vaikka olinki ihan mielissäni tuosta valon määrästä, mitä tuo lumi tuo mukanaa. Haha, tänään vedin tyylikkäästi sutia keskustassa. Joku autoilija vielä ystävällisesti antoi miulle tietä ja lähin sitten hipsii tien yli, mutta jäinkin vaan luistelee hetkeksi aikaa yhteen kohtaan. Haha, no, annoinpa sille autokuskille päivän naurut. Jatkossa voisin kuitenkin yrittää herättää astetta vähemmän huomiota ja ajattelin viiä nuo kengät suutarille ja pyytää jotku nastat tai kitkat sinne pohjiin.

Mutta hei, nyt kohti sitä viinibaaria! Mukavat viikonloput teille!!

2 kommenttia:

 1. Oon itse ainakin ihan avuton, jos jossain mulle tärkeässä huoneessa särisee tai sammuu lamppu. Huudan kenet tahansa miespuolisen henkilön sinne, osoitan lamppua ja sanon "toi pitäis vaihtaa. voiks sä tehdä sen?" Mut sä taidatkin olla kätevämpi emäntä :D

  Uu, jos Anttilassa on hyvät tarjoukset, niin mäkin suuntaan sinne! Supershoppailu on virkistävää, varsinkin jos aamuisin siihen vaatekaapin edessä seisoskeluun menee aivan liian paljon aikaa. Hyvillä mielin saa siis (himo)shoppailla!

  Mihin viinibaarin idea perustuu? Juodaanko siellä montaa eri viiniä vai vaan muutamaa omavalintaista vai miten? (nimim. kokemattomat kyselee)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no minullahan on semmonen tavote tässä elämässä, että yritän opetella kaikki hommat, että en tarvis miestä juoksuttaa semmosissa ja sitten voin hyvällä omalla tunnolla jättää ne tiskit ja siivomisen sille... :D Tai no, kun ei oo miestä lähellä, niin pitää muutenkin tehä kaikki ite.

   Joo, Anttilassa oli ainakin Lumenen meikit -40%, jotain sarjaa lukuunottamatta. Muita osastoja en niin kierrelly sitten.

   En tiijä minkä verran näitä viinibaareja on ja millasia muualla, mutta tuon idea on ainakin siinä, että siellä vaan on tosi paljon viinejä valikoimassa. Suurinta osaa voi tilata haluamansa määrän, aina siitä yhestä senttilitrasta pulloon. Eli voi mennä sinne joko maistelee useempia tai sitten ihan vaan istuu iltaa yhen lasillisen (tai pullollisen) ääressä. Ja nimestä huolimatta tuolla on tarjolla myös muutama olut- ja siiderivaihtoehto jne. ja jotain juustolautasia ja tapaksia. Mut minusta kaikista hauskinta on, että tuolla on pöytiintarjoilu! :D Tosin itse yleesä istun vaan siinä baaritiskillä, kun miun kaveri on siellä töissä, niin vaihetaan kuulumisia aina siinä samalla. Mutta ei siis mikään hienostelupaikka oo todellakaan, kun minäkin siellä hengaan. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!