8. joulukuuta 2013

Kitinää

En tiedä, mikä tässä viikonlopussa on oikein vikana. Mikään ei mene suunnittellusti. Kaikki alkoi tilauksesta Ifolorille. Väänsin kahdeksan tuntia tilausta, ensimmäistä kertaa olin aikeissa tilata kuvakirjoja, mutta sitten huomasin, että suositellulla ohjelmalla tehtyjä kuvakirjoja ei voi liittää samaan tilaukseen muiden tuotteiden kanssa. No, äkäinen viesti aspaan, josta vastaus, että no näinpä se on. Postikuluista saa vähän alennusta, kun tekee molemmat tilaukset muutaman tunnin sisään. Tässä vaiheessa homma meni periaatteelliseksi. Päätin tehdä kuvakirjankin neissä sen sijaan, että olisin vain tyytynyt maksamaan ne kahdet postarit. Luonnollisesti tätä seurasi taas muutama tunti värkkäämistä, kunnes tuli havainto siitä, että netissä kirjan viimeistely eli tekstien lisääminen ei käykään ihan noin vain.

En edes jaksa muistella, miten hirveä vääntö tästä seurasi, mutta tarvitsin yhtä aikaa auki ties kuinka monta tekstinkäsittely- ja kuvanmuokkausohjelmaa, jotta pääsin haluamaani lopputulokseen, käytetystä ajasta puhumattakaan. Ja lopputuloksesta puheenollen, tilaako joku kuvatuotteita muualta kuin Ifolorilta? Tähän saakka olen ollut enemmän kuin tyytyväinen, mutta nyt jäi sen verran paha maku suuhun, että kokeilisin mieluusti jotain toistakin firmaa.

Kuvasähläyksen lisäksi minulla on ollut hukassa mm. villasukka (Löytyi yhdellä villasukalla tehdyn lenkin jälkeen keskeltä lattiaa.) ja meikkivoide. Lisäksi jatkoroikka on mennyt mystisesti rikki ja en ole saanut autoa lämmitystolppaan. Tässä sattui toinenkin pieni sählinki asiaan (Eli uuden jatkoroikan hankintaan..) liittyen, joten olen edelleen ilman kyseistä piuhaa. Ei liene ylläri, että nyt ne pakkaset sitten iski. Toivotaan, että auto starttaa ja pääsen tästä roikkaukaupan kautta töihin. (Lienee turvallisinta kaivaa taksin numero jo valmiiksi esille...)

Ai niin, ja jos eilinen oli yksi hirveimmistä päivistä, niin se ei meinannut loppua ollenkaan. Kärvistelin hereillä vielä kolmenkin aikaan, vaikka olin kokeillut kaikki mahdollisia nukahtamiskikkoja, jopa sohvalla.


Parempaa alkavaa viikkoa minulle! Myös teille! Ensi kerralla lupaan kitistä vähemmän!

Edit: Jääkaappi on tyhjä ja hätävaranoodeleistakin on mennyt päiväys!! Ei oo enää mahollista... Syön ne nyt kuitenkin, mutta siis onko tämä jotain maailmanlopun alkua?!

2 kommenttia:

  1. Käytän kuvien tilailuun aina smartphotoa ja tyytyväinen oon ollut! Tosin kuvakirjojen tilauksesta ei ole hirveästi kokemusta, pari yksinkertaista vain on tullut tilattua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä vilkaista tuo smartphoto, ainakin tällä hetkellä kiehuu sen verran yli tuon ifolorin kanssa! Kiitos vinkistä!

      Poista

Kiitos kommentistasi!