1. joulukuuta 2013

Laillinen hössötysaika

Ei vitsit, tänäänhän on jo joulukuu! Minulla ei oo joulukalenteria, katson katkerana kun Viltsu aukoo oman Hello Kitty -kalenterinsa luukkuja. Tai nauran hiljaa itsekseni, kun se urpo säilytti sitä patteria vasten ja ne suklaat oli kuulema sulanu. Ylläri. Sitä paitsi se joulukalenterisuklaa ei ees oo mitään erityisen hyvää, ellei osta jotain Fazerin, mutta viime vuonna unohin availla niitä luukkuja. En ees tiijä miten se on mahollista, mutta minulla oli vielä joulun jälkeenkin pari suklaata syömättä.

Oon töitten ja pimeyden ja vaikka minkä muun (teko)syyn varjolla luistanut tästä blogista, mutta päätin, että se loppuu nyt. Tästä päivästä eteenpäin, aina jouluaattoon saaka täällä aukeaa joka päivä kuvaluukku. Kuvat tulevat olemaan sellaisia, joilla on joku erityinen merkitys minulle, erityisesti siis valokuvauksellisesta näkökulmasta. Monethan ovat kyllä varmasti täällä blogissa pyörineet jo kertaalleen, mutta toivottavasti pitempiaikaisetkin lukijat saavat tästä jotain irti. 

Ja ei liene ylläri, että keksin tämän koko joulukalenteri-idean vasta nyt, joten se eka luukku avautuu tänään vasta iltasella. (Tämä ei siis oo se eka.) Ja lupaan ja vannon, kautta kiven ja kannon, että postaan tässä joulukuussa myös muuta. Ja jos sanani syön, niin mörökölli minut vieköön.

Kuvat on tämän viikon Ristijärven reissulta, sen minuutin ajalta kun aurinko ehti paistaa. Kaksi ehin ottaa. Muutapa erikoista tänne ei sitten kuulukaan. Meikkis lähtee ostamaan luumuhilloa, nyt kun torttujakin saa tehdä ihan laillisesti!Miksi muistelin, että tää ois ollu oikeesti tosi hyvä tunnari?! Aika kultaa muistot?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!