23. joulukuuta 2013

Kuvajoulukalenteri: 23. luukku


Tämä kuva oli pitkään yksi suosikkikuvistani. Ja löydän tästä edelleen minua kiehtovia elementtejä, vaikka tavallaan näen tässä puutteitakin, etenkin paikan mahdollisuudet huomioon ottaen. (Tämä on siis upea Myllykoski Pienen Karhunkierroksen varrella Kuusamossa.) Otin tämän koulun reissulla, samalla jolla menetin kaikkien aikojen kuvan. (Poro seisoi vasta-auringossa kukkulan laella, mutta jäin tuijottamaan sitä suu auki niin, että unohdin ottaa kuvan...) Tämä kuva on niiltä ajoilta, kun aloin toden teolla innostua kuvaamisesta vakavammin. Muistan, kun opettaja huomasi kamerani ja käytiin keskusteluja valokuvauksesta, jota hänkin harrasti. Ja olin niin mielissäni, kun ymmärsin kaiken, mitä puhuttiin.

2 kommenttia:

 1. Onpa tosi ihana kuva! Ja eipä sitä tiedä, jos vaikka joskus tulisi vielä vastaavanlainen porotilanne, jolloin saat kuvankin otettua. Hyvää joulua!

  -Anna K.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eipähän sitä tosiaan koskaan voi tietää, mutta uskon tuon olleen kerran elämässä -tapahtuma ja otan sen kaikkien aikojen kuvan sitten jostain toisesta tilanteesta... ;) Oon vähän myöhässä näitten kommenttien vastaamisten kanssa tuon joulun reissaamisen vuoksi, joten ehkä totean, että kiitos ja mukavat vuodenvaihteet sinne!

   Poista

Kiitos kommentistasi!