1. elokuuta 2014

Ukkosta


Eipä muuta, kuin terkkuja Helille! Mitä pikkusisko edellä, sitä isosisko perillä. (Tuli aivosulku oikosulku aivoihin ja mietin pitkään, että miten tuo lause kuulostaa jotenkin tyhmältä. Joku freudilainen lipsahdus... Ja nyt minusta tuntuu vahvasti siltä, että jätän kirjoittamisen tähän.)

6 kommenttia:

 1. Ja astetta hienompi. -.- Käytitkö sä pitkää valotusaikaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin kirkasta, ettei voinu. Oisko ollu jotain 1/80 valotus jopa. Salamoi paljon, niin räpsin vaan ja toivoin, että osuu. Ja yhen vaan sain.

   Poista
  2. Joo just sama oli mullaki. :D mä sain kuitenki enemmän niitä kiinni ;D aluks kokeilin salamannopeeta reaktionopeuttani mut se ei ollutkaa nii nopea joten päädyin summassa nappailuun.

   Poista
 2. Moi! Oisko sulla jotain vinkkejä, minkälaisilla asetuksilla, ja mitä kannattaa ottaa huomioon, jos haluaa kuvata salamoita? (: ps.melko onnistunut otos,Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, en oo oikeestaan aiemmin kuvannu ukkosta näin, mutta perushommia on, että usein ukkosella on niin pimeetä, että jalusta ja pitkä valotus (joku pari sek ehkä) on ehottomia. Sitten vaan kamera räpsimään ja toivomaan, että johonkin kuvaan osuu. Tämä on kyllä niin kirkkaalla säällä otettu, että kuten tuossa ylempänä totesin, valotus taisi olla jopa 1/80 eli ilman jalustaa pärjäsi hyvin. Mutta kyllähän niitä tyhjiä ruutujakin tuli ja paljon. Eli tärkeimpinä vinkkeinä sanoisin, että tarviit kyllä hyvät hermot, aikaa ja iso muistikortti. :D Onnea tarvitaan myös. Lisäksi mitä enemmän salamoi, niin sitä suurempi todennäköisyys napata sieltä joku kuvaan saakka.

   Poista
  2. Voi kiitos vastauksestasi! (=

   Poista

Kiitos kommentistasi!