8. syyskuuta 2009

Kämppä, vol. 2

Toinen pompsi yksityiskohtia, joitka tekee tästä betonilaatikosta edes vähän kodin. (Oon nimittäin vakaasti sitä mieltä, että kaupunkiasuminen ja nimenomaan kerrostaloasuminen ei oo se minun juttu. Kiitos naapurille bassosta, mutta kuuntelen kuitenkin mielelläni musiikkini sellaisena kuin sen itse haluan..)

Kylpyhuonevessayhdistelmä on ehkä karuinta tässä kämpässä. Vaaleanvihreät betoniseinät ja koukeroiset kaakelitarrat, ah. Lisäbonuksena kelmeä valo, joka saa kenet tahansa elävän ihmisen näyttämään zombielta. (Enää tuskin kenenkään tarvitsee miettiä, miksi vessakuva on mustavalkoinen.) Mutta eh, minunhan piti esitellä parhaat palat: Pakolliset wc-sarjakuvat oon ripustanut seinälle. Sopii tulla lukemaan, toivottavasti Lassi ja Leevi kelpaa!

Lahjaksi saatu nalle pyöri pitkään ympäri kämppää hakemassa jotain paikkaa, johon asettua. Lopulta se lennähti kellon päälle istumaan. Siellä se tykkää katsella olohuonetta ja minä tykkään katsella sitä ja kelloa. Kelloa vain, koska tykkään sen ulkomuodosta. (Huomioi kuvan mitä mainioin laatu!)

Tyhjä viinipullo on lähinnä äidin kokoelmasta tänne mutkan kautta ajautunut, eikä niin tärkeä, mutta näyttää kivalta noiden simpukoiden kanssa, joista tykkään ja jotka koristavat ikkunalautaa. Suurimaan näkinkengän alkuperää en tiedä/muista, mutta keskikokoinen on matkamuisto Pohjois-Irlannista ja pienet Kreikasta.

Ylioppilaslahjana saatu Pentikin poro asustelee sekin ikkunalaudalla ja on muuten vaan tosi kaunis. (Hah, reikäinen kivi on Jamaikalta ja Tommin sieltä tuoma.)

Unisieppari ei roiku ihan oikealla paikalla sängyn yläpuolella, mutta makuuhuoneessa kuitenkin! Kovin paljon en yleensäkään näe painajaisia, joten se on hieman työttömänä. Tai sitten se nimenomaan toimii! Oikeastaan ostin tuon pääasiassa tuon siinä roikkuvan tuulikellon takia.. Ja näitä myydään (tai myytiin vielä pari vuotta sitten) Tartossa, Virossa jossain pienessä kellarissa sijaitsevassa etnokaupassa, jossa soitetaan Värttinän musiikkia!

Huh, minusta alkaa tuntua näitä kuvia lataillessani, että elän suorastaan ihastuttavassa kämpässä! Ups, ei passaa katsoa selän taakse ja kohdata karua todellisuutta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!