10. syyskuuta 2009

Kenkäostoksia ja arvausleikkejä

Huh että! Ostin tänään nilkkurit, joita oon metsästäny kaikista tämän kaupungin kaupoista, joistain jo monta kertaa. No siis, piti löytää pyörekärkiset, lähes korottomat nilkkurit, joita voisi käyttää koulussa (eli oikeesti tarvisin noi). Jaa, ja löysin korolliset (ja piti olla nimenomaan ne korottomat!), hieman suipohkokärkiset nilkkurit. Puolustaisin itseäni kuitenkin sillä tosiseikalla, että 30 euron nilkkurit eivät voi kaataa kenenkään taloutta. Lisäksi huomasin toistelevani itselleni ja Tommille, että naisella ei voi koskaan olla liikaa kenkiä. Eh.. Siis koska olen alkanut puolustella tekemisiäni naiseudellani ja koska olen alkanut hamstraamaan korkkareita?! Apua, minulla alkaa olla enemmän saappaita ja nilkkureita kuin tennareita! Apua, kuka varasti minut? Apua..?

Nyt täytyis kirjotella viinit ja alkoholijuomat -kurssin luentopäiväkirjaa, mutta sen sijaan:

Arvaa Suvin Top2 lempivärit?

  Nopeimmin oikein arvannutta ei palkita mitenkään, eikä osallistuneiden kesken arvota minkäänlaisia palkintoja.

No onko sinulla muka parempia ideoita? Millaisia kuvipostauksia haluaisit nähdä? Mistä aiheesta/paikoista/asioista? Heittäkää jotain haastetta kehiin! Ja hei, kommentit ovat ihan sallittuja.


P.s. Kuka tunnustaa menneensä muuttamaan bloggerin kuvanlisäyssysteemin? Voisinko vaatia palauttamaan sen entiselleen. En osaa käyttää tätä uutta. Tää on ihan kakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!