12. syyskuuta 2009

Kuumeilua

Eilen tein kohtalokkaan virheen, joka tulee todennäköisesti vaikuttamaan elämääni seuraavat 15 vuotta. Sääkin yritti tehdä parhaansa estääkseen minua ajautumasta tähän tilanteeseen: Harmaat pilvet roikkuivat lähes yhtä matalalla kuin kaupaungin korkeimmat talot ja vettä tuli jatkuvasti kiihtyvällä tahdilla. Rikkinäinen sateenvarjokin yritti huutaa minua jäämään kotiin, mutta enhän minä sitä kuunnellut.. Ja tässä sitä nyt ollaan. Kauheassa kuumeessa.

Olen haaveillut omasta koirasta semisti jo pidemmän aikaa, mutta kun Tommikin alkoi puhua koiranhankinnasta, rupes tää homma valtautumaan käsistä. Ja eilen sitten löysin itseni katsomasta agilitykisoja. Totaalisen ihastuin mustavalkoiseen bordercollieen. Googletin suloisimman borderin kuvan ja iskin Tommin eteen. Hyvin toimi! Hinta vaan meinaa olla melko suolainen, näin opiskelijabudjetille, joten oisko jossain kennel tai kasvattaja, jolta sais alennusta? VR:n opiskelijakortti löytyy..

Nääh, kunnollista ja tärähtämätöntä kuvaa en kisojen pitkittyessä ja hämärän yllättäessä bordereista saanut, joten belgianpaimenkoira Siru saa edustaa!


Pikabordercollierakkaudesta huolimatta, tai nimenomaan sen vuoksi, ehdottakaa muita vastaavia, oppivaisia rotuja? Yritän olla sokeutumatta muille mahdollisuuksille, vaikka vaikeaa se tulee olemaan...


Ja hei niin, te kaikki sadat bordercolliekasvattajat, jotka tätä blogia seuraatte, otattaisitteko yhteyttä. Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!