25. tammikuuta 2011

Nördee

Kiva tää pakkanen... Ei siinä muuten mitään, mut meijän halonkantoteline hajos melko tehokkaasti. (Ja vähän myös ärsyttää se, että joutuu laittaa toppahousut jalkaan ku menee töihin ja kun minulla ei oo semmosia kenkiä, jotka käy pidettäväksi sekä toppahousujen että farkkujen kanssa. Eli pitäs jaksaa kantaa myös toiset kengät mukaan, ellei halua näyttää juntilta. Ai mut hups, sehän minä olen muutenkin, eli toppahousuongelmaa ei sittenkään ole.) Nyt minusta alko tuntua, että toi halonkantoteline oli ainoo julkaisun arvoinen uutinen tälle päivälle.

Oon taas selkeesti elementissäni yläpuolella olevassa kuvasarjassa. (Ei, se ei ole päivän asu, vaikka oonkin nykyään toimistotyöntekijä. Tai no harjoittelija, mut minulla on oma t-o-i-m-i-s-t-o-huone.) Älkää näyttäkö tätä kuvasarjaa Tommille, koska se ei kauheesti arvosta noita laseja, eikä varmastikaan tuota paitaa, eikä itse asiassa pidä niin kauheesti tuosta lyhyestä etuletistäkään. Ja luulen, että noi pikkutyttöletitkään ei oo ihan superjuttu. Kun mietin, niin mieleen hiipii ajatus, että en muutenkaan ehkä näytä kauheen fiksulta noissa kuvissa. Haluisin kuitenkin vielä pitää tämänhetkisen parisuhdestatukseni.

Ja hei, tervetuloa kaikki uudet lukijat! Mukava, kun teitä on alkanu tipahdella jostain silloin tällöin! Lukijoiksi saa edelleenkin liittyä, koska tiijän, että teitä siellä käy! (Ja jotta nyt kaikki vanhemmat lukijat ei suuttuis, niin aika jees, että ootte kuitenki kehannu olla mukana näinkin kauan!)

2 kommenttia:

  1. no kyllä voi sanoa nörtiksi iha mielissä itteesä, jos on kädessä fysiikan 8. kurssi! sanoo johanna jolla loppuu ymmärys ekan kappaleen jälkeen matematiikassa, kemiassa ja fysiikassa :P

    VastaaPoista
  2. Älä kerro kellekään, mut se on Tommin... ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!