24. tammikuuta 2011

Päivän plussat ja panikoinnit

Hei tää viikko lähti jo ihan hyvin käyntiin! (Siis ei tää oo mitään sarkasma ees, oho!) Jos ei siis lasketa sitä, että yritin töissä saada exceliin keskiarvon merkkiä noin tunnin ajan.


 • Heräsin 5 minuuttia ennen kuin kello soi, mikä on ihan uskomaton suoritus maanantaiaamulle.
 • Työpäivä meni nopeasti. 
 • Kävin mukavan iltalenkin. (Joskin oikea pakara on ihan jumissa, ja näytin ehkä lähinnä pingviiniltä tuolla hangessa tarpoessani...) 
 • Sain uunin syttymään ekalla tulitikulla.
 • Kävin tekemässä lumityöt ja hakemassa lisää halkoja. (Noista lumihommista sen verran, että on se kiva ku sitä lunta tulee, mutta meijän pihasta alkaa loppua kohta tila...)
 • Tänään myös aloin henkisesti valmistautua siihen, että lähden ehkämahdollisestijosoikeinhyvinkäy Helsinkiin viikonlopuksi. ("Viides kerta toden sanoo" vai miten se meni...) Joten voisko joku kertoa, että millaset kengät siellä pitää olla?! Jos laitan valkoset kengät, niin onko ne ihan ravassa sen reissun jälkeen? Oon tasan kerran käyny Helsingissä talvella ja sillo oli jäätävät pakkaset ja minä olin nahkatakilla matkassa... (Ja okei, vois ehkä luulla tästä panikoinnista, että oon lähössä vähintään Japaniin, mut hei lol minulle toi Helsinki on jo iso reissu!)

  Viikonloppukin meni eka aika jees. Lauantaina käytiin katsoo Semmarit. Istuttiin kakkosrivissä ja olin ekat kolme kappaletta suu auki ja mietin vaan, että miten upeeta ja miten hitossa oon Semmareitten konsertissa ja kakkosrivissä. Sitte tajusin, että vois tästä alkaa nauttiakin, eikä vaan ihmetellä. Sunnuntaiaamu meni kivasti, mutta kun Tommi lähti, niin meni taas ankeeksi. (Jos tiijätte sen perus sunnuntai-iltamasiksen, niin se vielä extrana.) Ja en sitten jaksanu ajatella blogiakaan. (Eh, enkä oikein jaksanu tehä sitä vielä tänäänkään, kuten varmaan saattaa ehkä huomata, jos on oikein tarkkaavainen..) Että toi kuvakin oli semmonen kokeilu (meinasin kirjottaa kokemus), joka vähän failas, mut koska nyt ei ollu muutakaan teille julkaista niin menkööt!

  Että lähdenkin tästä metsästämään sitä kadonnutta inpiraatiota suihkusta! Postaus/kuvausideoita saa heitellä avuksi! (Haha, nyt kun katon tätä postausta ja mietin, niin ne ois näköjään enemmän kuin tarpeen...)

  EDIT: Vaihoin sen yhen tyhmän kuvan kahteen parempaan ja blogin taso nousi taas huomattavasti!

  3 kommenttia:

  1. Täällä on vuorotellen pikkupakkasta ja loskapaskaa, että pistä semmoset kengät, jotka ei kastu heti/ei mene pilalle jos vähän kastuu. Ite oon kyllä vetäny tennareissa, vaikka tota lunta on vitusti. Ku ei täällä ainakaan hirveän paljon pakkasta missään vaiheessa oo, että ei tonne palellu tunnissa tai ees parissa vaikkei oiskaan huopikkaita.

   -S

   VastaaPoista
  2. GAAAH! semmarit on jotain niin upiaa! ne kuulostaa levylläki hyvältä, mutta livenä vielä mahtavammalta<3 en tiä johtuuko se vaa siitä että näkee ja tajuaa että ne äänet tosiaan tulee ihmisistä vai mistä, mutta aina ku ne sattuu tuleen tänne konsertoimaan, on pakko päästä ihmetteleen :)

   VastaaPoista
  3. S: Täytyy yrittää keksiä jotku.. Tää matkustelu on niiiin vaikeeta! ;)

   Mari: Joo, olin ite nyt ekaa kertaa, koskapa kuten Semmarit tuolla konsertissa sanoivatkin, niin he pysähtyvät Kajaanissa harmittavan harvoin. Kaveri muistelee, että edellisestä kerrasta olisi neljä vuotta aikaa ja en kyllä jaksa odotella taas neljää vuotta, että jospa jossain muualla sitten...

   VastaaPoista

  Kiitos kommentistasi!