15. tammikuuta 2011

Will you marry me because I'm ready!Tommille semmoset terkut, että minulla ois täällä jo puku valmiina odottamassa, että vink vink! Enää tarvis siis tosiaan lyödä se hääpäivä lukkoon.

En tajua, miten en ole koskaan aiemmin tajunnut kokeilla tätä mekkoa! Hääpuku on siis äidin ja kuvastaa kivasti 80-luvun lopun muotia. (Tai ainakin äidin tyyliä.) Olin lähinnä kuolla nauruun, kun  kävelin ekaa kertaa peilin eteen, mutta en nyt tajua, miten tämä mekko yhtäkkiä näyttääkin näissä kuvissa ihan mukavalta... (Ehkä silti kuitenkin hankin sitten omiin häihini hieman erilaisen mallin, koska tässä esim. on pari tahraa...) Mutta siis hauskaa tässä on se, että tuon pitkä hame on irtonainen, eli tämä kävisi myös modernista, lyhythelmaisesta hääpuvusta. Mutta siis jos jossain vaiheessa suunnittelen meneväni oikeasti naimisiin edes tuo lyhyt versio päälläni, niin käskekää minun miettiä vielä uudempaan kertaan!


Ja nyt K-18 -loppukevennys. Kävin äsken vilkasemassa Google Analytics'ssä noi hakusanat, millä tähän blogiin on löydetty. Se, että joku/jotku on tullu minun blogiin 14 kertaa hakusanalla "possukin on siistimpi eläin" häviää reilusti sille, että joku on löytänyt tänne haulla "seksiä melontaretkellä". Mut hei palaillaan taas, kun lopetan nauramisen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!