9. tammikuuta 2011

Tervetuloa huonot hiuspäivät

Siivosin perjantaina puoli taloo ja tänään pitäs siivota loput, koska Tommi ei ehtiny tehä sitä launataina, koska se halus shoppailemaan. Oon melko varma, että puolustusvoimat on pehmittäny sen pään. Itse asiassa oon tosi varma, sillä Tommin mielestä tää oli niin hieno, että minun olisi pitänyt ostaa se:Ja jos ootte koskaan kuullu sanonnan "seura tekee kaltaisekseen", niin luulen, että käynnissä olevat tilanteet ovat vaikuttaneet välillisesti myös minun pään pehmenemiseen, sillä ostin tuon kyseisen pipon. Siinä vaiheessa, kun joku 3-vuotias prinsessa tulee minua vastaan samanlainen pipo päässä, niin vedän kyllä sen viimeisen päiväiset tuuletukset. (Ostin ennen joulua hatun H&M:n pikkupoikien osastolta ja nyt teen shoppailuja Lindexin tyttöjen osastolle, että hei vaan Suvi 21v.)En koskaan osta Lindexiltä mitään, koska siellä kaikki vaatteet on minulle väärän muotoisia tai sitten liian isoja. (Note to self: Siirry lastenosastolle.) Paitsi nyt ostin sitten kerralla sen kolme numeroa liian ison paidan, koska se oli 70 %:n alennuksessa ja mukavan tuntoista kangasta.

Kävin eilen myös treffeillä. Ollaan nykyään alettu harrastaa jotain ravintola-leffa -kombinaatioita, mutta oon melko varma, että sekin on puolustusvoimien ansiota. Käytiin kiinalaisessa ja leffassa kahtoo lopultakin se Rare Exports. Oli hyvä, vaikka jouduin olee pari minuuttia kädet silmillä, kun en halunnu katsoo. (Että terveiset vaan niille 8-vuotiaille katsojille, jotka istu pari riviä ylempänä ihan coolisti, että kostoksi minä ostin sitten teidän pipon...)

4 kommenttia:

 1. tykkään kuvista !

  ja äärettömän söpö tuo pipo :D

  voi kyllä, lindexiltä ( eikä kyllä oikeastaan voisko sanoa että edullisista perusvaatekaupoista ) ei tosiaan aikuisten puolelta löydy mitenkään päin istuvia vaatteita. joko tosiaan ovat väärän muotoisia tai aivan liian isoja... minäkin 23v, ja lastenvaateosastoilla shoppailen jos tarve noista jotain ostaa. istuvat paremmin ja itseasiassa pääsee jopa myös hieman halvemmalla !

  VastaaPoista
 2. Hehee, en oo ainoo, joten ehkä ensi kerralla tosiaankin jätän sen lindexin ohittamatta ja uskaltaudun sinne lastenvaateosastolle muutenkin kuin hyllyjen välissä nolona hiipien!

  VastaaPoista
 3. ei, et todella ole ! (:

  tämmönen pieneksi jäänyt tekee parhaat löydöt todella lastenvaateosastolla, kun aikuisten paidat varsinkin, vaikka kuinka ässää yrittää olla, näyttävät silti teltalta.

  Sitäpaitsi, jos sua kauheasti nolottaa hyllyjen välissä hiipiä, kannattaa mielessä pitää että eihän kukaan kaupassa olijoista tiedä oletko shoppaamassa itsellesi vai esim pikkusiskolle tms (:

  VastaaPoista
 4. rare exportsissa oli sitä jotain :D joo et ole ainoa joka peitti silmiään välillä :P

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!