20. tammikuuta 2011

Tepastellen ja loppukevennys

Oon vähän uupunu tuosta työviikosta, raah. Ei oo oikeen kauheesti inspannu ajatella mitään erikoisen spesiaalia, kun raahaudun kotiin puoli viiden aikoihin ja Batman pitää lähtee käyttää pitemmällä lenkillä ja samaan aikaan pitäs lämmittää uunia ja kohta pitääkin jo olla nukkumassa, että jaksaa taas aamulla töihin. Tervetuloa, ihana työelämä! Meinasin vahingossa luvata olla viikonloppuna aktiivisempi, mutta sitten muistin, että Tommi onkin tulossa kotiin. En edes jaksa muistaa (Tosin tällä muistilla se ei oo mikään uutinen...) milloin oisin nähny sen viimeksi.. No, katotaan nyt. Lauantaina ois tosiaan ne Semmaritkin.


Anteeksi kuvanlaatu, mutta toi gif nyt jotenkin pilas sen vähänkin.. Mutta niin, koska saatan ehkä olla toisinaan hieman saamaton joittenkin projektien suhteen, en ehkä uskalla edes aloittaa mitään näin haastavan näköistä. Mutta onneksi on mummu! Pyysin siis valkoisia, pitkävartisia villasukkia, joita on mukava käyttää esimerkiksi hameen kanssa. (Siis jos sattuu sellaisen omistamaan. Tai sitten täytyy käydä kaupassa.) Ja että tykkään näistä! Ongelma vaan on, että en (ylläri) meinaa raaskia käyttää näitä... Ehkä vähitellen ja ihan varovasti...  

Mutta tuhannesti kiitoksia mummulle! Nämä on just sopivat!


Ja sitten semmonen pieni loppukevennys. Ja tällä ei siis ole tarkoitus loukata ketään, mutta.. YouTubesta löytyy erään melkokin tunnetun, mutta nimeltämainitsemattoman suomalaisen uhkean glamourblondin videoita. Jostain syystä sitten eksyttiin Jopen kanssa noita katsomaan (Älkää todellakaan kysykö miksi..) ja laitettiin eräs May all your dreams come true -video pyörimään ja jos joku on kyseisen videon sattunut näkemään (Ja nyt en ota mitään vastuuta, jos joku menee katsomaan sen tämän postauksen innoittamana!), niin siinähän tämä videolla esiintyvä neitonen lähettää katsojalle ikään kuin lentosuukon. No siis, Batman käveli videon pyöriessä meidän luokse ja kun tämä lentosuukko oli ohi, Batman päästi sellaisen hieman oksennusääntä muistuttavan öyy-äänen. En muista milloin viimeksi olisin nauranut niin paljon! (Ja milloin viimeksi joku minun facebook-statuksistani olisi saanut tykkäyksiä ja kommentteja niin lyhyessä ajassa.)

Okei kamut, näillä sanoilla toivottelen mukavat viikonloput kaikille, jos ei enää törmäillä!

2 kommenttia:

  1. Vähänkö ihanat villasukat! Siis juuri tuommoset pitkävartiset ja übernätit, naww, mullekki! :P

    VastaaPoista
  2. Sinun pitää vaan askarrella, kun oot niin kätevä käsistäsi! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!