6. elokuuta 2012

Katu-uskottavuutta

Lähin tänään pikareissulle kirjastoon ja musiikkiliikkeeseen ostamaan kitaraan uusia kieliä katkenneen tilalle. Hengasin sitten varmaan lähemmäs tunnin työpaikalla ja löysin itseni H&M:n takkiosastolta. Ja mekko-osastolta. Ja kassalta. Menikö taas ihan suunnitelmien mukaan niin eipä menny.


Koska menin ostamaan kieliä kitaraan, niin yritin näyttää vähän rokilta ja katu-uskottavalta tuon mustan printtipaitani kanssa. Totesin kyllä ulkona, että siellä oli kuuma. Kerrankin kun ois ollu hellepaitakelit, niin minä laitoin päälle farkut ja tennarit ja t-paidan.

No mutta sitten se H&M:n reissu. Piti vaan ohikulkumatkalla vilkasta vähän jotain perusjuttua, kuten alusvaatteita eikä ostaa mekkoa ja uutta takkia. Ja oikeestaan syytän näistä Jarkkoa. Lähettelin Whatsapp'lla kuvia asuista ja toivoin, että Jarkko ois vastannu, että kauheen ruma ja ei sovi sinulle yhtään. Mutta koska viesti oli ennemminkin jotain tyyliin "OSTA!", niin en paljoo voinu alkaa enää perääntyä siinä vaiheesa.


Mekosta revin jo hintalaput irti, koska tuota nyt oikeesti aattelin alkaa käyttää. Mutta tuo takki, jota käyttäisin mekkoa todennäköisemmin, mietityttää. En tiijä miksi. Koska oikeesti tarren just tuommosta pitempää, mekkojen kanssa yhteen sopivaa syystakkia. Ehkä se saa jäädä tuonne naulakkoon. Ongelma vaan on kengät. En vieläkään oo löytäny sellasia nilkkureita, jotka sopisi syksymmällä yhteen tuon takin ja vaikka mekonkin kanssa.

Ja ongelma on myös se yks bleiseri, jonka itkua vääntäen jätin sinne kauppaan ja hoin itselleni, että en kuitenkaan osais käyttää sitä. Oon vaan saanu jonku ihme pakkomielteen sellaisesta. Apua. Ehkä tää on taas joku epätoivoinen yritys näyttää ikäiseltään. Minua taas veikattiin 19-vuotiaaksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!