19. elokuuta 2012

Sammakkoperspektiivi

Tänään sataa. Toistaiseksi pidän kameran kuivana ja pysyn sisällä, ellei iske joku kumma sadeispiraatio. Eilen sen sijaan paistoi aurinko. Makasin märällä nurmella ja zoomailin tuolla 70-300 millisellä sammakkoperspektiivistä. Tuo putki on meinannut jäädä vähemmälle käytölle viime aikoina, mutta pieni tauko sillä on tehnyt hyvää. Taas innostuin vähän.

Oon päässy tässä elämässäni jo niin pitkälle, että oon asentanu Instagramin tässä joitain viikkoja sitten. Siitä oli vielä jättiläisen harppaus siihen, että lisäsin ensimmäisen kuvani. Mutta nyt viimeinkin se on tapahtunut! (Epäilemättä siinä vaiheessa, kun muut on tähän hommaan jo kyllästyneet...) Nyt vielä pitäisi opetella käyttämään tuota. Seurailemaan pääsee kuitenkin nimimerkillä suvipy!

4 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia!

  -Anna

  VastaaPoista
 2. Hehee, en edes tiedä mikä tuo istagram on.. :) Kaikki sitä tuntuu käyttävän mut ei oo vielä mun eteen sattunu sellasta ohjelmaa. Millä kuvausmuokkausohjelmalla muuten yleensä muokkaat kuviasi?
  T. Malla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis itekki vaan oon tähän mennessä käsittäny, että sinne voi ladata puhelimella räpsittyjä ja muut sitten voi katella niitä. Ja no, toistaiseksi käsitykset ei oo kauheesti muuttunu.
   PhotoScape on oikeestaan ainoa tällä hetkellä käytössä oleva ohjelma. Tosi simppeli, ilmainen kun on, mutta toistaiseksi en oo nähny niin hyödylliseksi maksaa kuvankäsittelyohjelmista, vaan säästäny ne rahat objektiiveihin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!