18. elokuuta 2012

Suihkunraikas koira

Oon ehkä muutamaan otteeseen maininnu tästä Batmanin tavasta sotkea itsensä kaikkiin mahdollisiin mutaojiin. Ei löydy tästä pihasta semmosta kuraa, joka ei ois tuon koiran tassua koskettanut. Oon myös mainunnu tuosta Batmanin pesemisestä. Pihalle vannaan vettä ja Batman kylpee siellä ihan itse. Jopa niin mielellään, että käy tahallaan pikaisesti pyörähtämässä siellä mutaojassa ja tulee vannan vierelle odottamaan, että joku sen täyttäisi.

No, pesua seuraa se ei niin mukava osuus. (Tai itse asiassa jouduin pesemään koiran vielä suihkussa ja shampoolla, ja se ei oo Batmanista niin kivaa.) Kuivaaminen. Ja mahdollinen märän koiran karenssi.


Tähän kuvaan sattui kuitenkin tuommonen vähemmän kärsivä ilme, koska Batman oli niin mielissään tuosta ylimääräisestä kamerahuomiosta - Se kun on viime aikoina kohdistunut enemmän Junnuun. Haha, voi tuota linssiludea. (Vai ludetta?)

Semmoinen välikevennys! Oon taas vähän innostunu tuosta kuvailemisesta, kun pääsin tänne maalle, joten lupaan olla nyt ahkera tälläkin osastolla.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin, itekki aloin miettiä, että mikäli siis mietitään mitä tuo sana meinaa, niin sen pitää taipua noin! Mut oon vaan kuullu niin paljon enemmän tuota "linssiludea". :D

   Poista
 2. Meilläpäin Batman meinasi olla paloturvallisuusriski tuon kylpemisensä kanssa. Ihan normaalisti poltettiin risukasaa keskellä mehtää, vieressä oli hätäsammutusvedet saavissa, kuten kuuluu. Sitten tuli Batman ja ei ollut montaa sekuntia, kun saavi oli kylellään ja tuo täpinöissään jahtaa kaatuneita kylpyvesiä :D Vesi isossa astiassa = Batmanin, aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Välillä ihan mahotonta noiden kanssa... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!