16. elokuuta 2012

Minä täällä!

Oon elossa. En esimerkiksi edelleen siellä könkäällä, niin kuin Papu jo epäili. On vaan ollu vähän kiireen hivakkaa... Tein tuossa melko paljon töitä ja sitten olin kipeenä. Ja mitään mainitsemisen tai kuvaamisen arvoista ei oo ehtiny tapahtua. Ja nyt oon vapaalla, mutta kiire on edelleen. Huomenna ois tarkotus muuttaa, mutta oon tehny asian eteen niinkin paljon ku pakannu kaksi laukkua ja pessy hellan. Sen sijaan oon hakenu töitä. Miljoona hakemusta taas joka paikkaan, voiko olla mitään hauskempaa tekemistä näin helteellä?!

No, eilen poikkesin kiireestä sen verran, että kävin työpaikalla laulamassa karaokea, kun yksi työkaveri on kesän valitellu, että ei oo kuullu minun laulavan. Tämän jälkeen käytiin sitten vielä hetken aikaa kujalla hengaamassa, kunnes päädyin kotiin. Siinä yhdentoista kieppeillä. Onko tämä jo vähän säälittävää? Ei tarvi vastata. On.


Koska oon pessy hellan, niin en voi alkaa laittaa täällä kauheesti mitään ruokaa. (Tekosyy.) Niinpä soitin hätäpuhelua Helille, että nyt Heselle. En ollu käyny Hesellä ehkä vuoteen, niin eikö sitä nyt kerran saa..? Paluumatkalla pyörähin sitten siinä Helin luona ja kun Helillä on minun vanha kone väliaikaiskäytössä, niin poistelin sieltä kaiken ylimääräsen, joka sitä konetta vois hidastaa. Mm. 62 gigaa kuvia. Vissiin tullu muutama otettua. Eipä kyllä yhtään tullu sitä konetta ikävä, kun sen viistoista minuuttia sitä siinä käynnistelin...


Minun pitäis vielä tehä täällä pieniä pakkausoperaatioita ja siivoushommia, niin ei tarttis huomenna kun imuroida vaan ja lähteä viemään tavarat Jussin nurkkiin. Hehe, meistä tulee noin viikon ajaksi kämppiksiä, jännää! Noh, tosiasiassa oon puolet siitä viikosta vapaalla ja siis ehkä kotimaisemissa, ellen heittäydy niin hurjaksi, että teen pienen kesälomareissun. Siis lähinnä työhaastattelun merkeissä. Phuuh.

Hei whoa, eilen minulle ilmottautui oikeastaan ensimmäinen lukija, jota en tunne. (Terkut sinne!) Oonko nyt noussu taas yhen levelin tässä blogimaailmassa? Mutta hei hämärää, että nykysin eniten kommentteja tästä koko hommasta tulee miehiltä, siis puhun nyt kavereista. Jotan kaikki anonyymit mieslukijat siellä ilmottautuu! (Veikkaan, että ootte niitä, jotka on tullu tänne alunperin hakusanoilla "mersu", "halkorante" tai "hirvenmehtuu"? Menikö oikein?)

4 kommenttia:

 1. Hirvenmehtuu -hakusanalla pitää kahlata kaksitoista muuta linkkiä, ennen kuin osuu tänne..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kato miesten kanssa pitää yrittää olla muka vähän vaikeasti tavoiteltava... ;)

   Poista
 2. minä jo mietinki että ootko enää elossa kun mitään ei kuulu ;) ja täällä ilmottautuu toinen lukija jota et tunne ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, todellaki elossa ollaan!! Blogin kannalta ilmeisesti liian elossa. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!