4. helmikuuta 2011

Mummo

Olin eilen sopinu kahvittelun ja niinpä paahdoin töitten jälkeen kaupungille. Kärsin päänsärystä, mutta ajattelin se johtuneen liiallisesta näyttöpäätteen tuijottamisesta ja huonosta huoneilmanlaadusta, mutta nähtävästi se ulkoilma ei juurikaan auttanut. Sain kyllä ostettua ne pipolangat mitkä olin suunnitellut ostavani jo kolmen kuukauden ajan. (Ostin kaiken varalta kuitenkin myös valmiin pipon ja langat toiseenkin pipoon, jos vaikka sattuisin innostumaan. Anttilassa oli myös valokuvakehykset puoleen hintaan, niin kävin sitten hamstraamassa kasan sellaisiakin. Nyt täytyisi vain keksiä millaisia kuvia niihin olisi kiva laittaa. Henkkamaukalta lähdin hakemaan sukkia, mutta siellä oli tietty niitä peruspaitoja, joista on aina pula ja turvahamekin tai mikä se on minkä voi laittaa hiukan liian lyhyen mekon tai paidan alle. Ja yksi vyö.)


Kun oltiin saatu noi pakolliset ostokset tehtyä, niin mentiin Coffee Houseen istumaan. Siinä vaiheessa olo oli vielä ihan siedettävä, mutta vähitellen kaikki alkoi mennä kurjemmaksi. Ilona onneksi tarjos minulle autokyytiä ja selvisin kotiin vielä ihan ok, ja sain uuninkin sytytettyä, kunnes olo meni aivan sietämättömäksi. Särkylääke ei meinannut alkaa vaikuttaa ollenkaan. (Normaalisti en edes käytä särkylääkkeitä, joten pitäisi vaikuttaa..) Makasin ensin sohvalla siihen saakka, että pystyin liikkumaan sen verran, että kiskoin toppakamppeet niskaan ja menin hankeen istumaan ja heittelemään Batmanille lumipalloja enimmän energian purkamiseksi. (Siis Batmanin energian.) Odottelin uunin sammumista ja menin nukkumaan.


Olin just nukahtamassa niin armas Tommi soitti. Onneksi pahin särky oli jo mennyt ohi, joten nukahdin melko nopeasti. Tai sen verran mitä nyt ehdin. Batman oli nimittäin vakaasti päättänyt, että energiaa on aivan liikaa nukkumista ajatellen. (Myös kissa oli päättänyt saman.) Siinä keskellä yötä, päänsärkyisenä lumimyrskyssä yöpaidassa seistessäni ja Batmanin tarpoessa hangessa mietin, että kenen idea toi koira nyt oli hankkia...


Että siksi (eilen en juurikaan blogia ajatellut ja) tänään on ollut hieman uupunut olo. Siivota pitäis, mutta nyt just ei jaksa. Sen sijaan kävin ostamassa Siwasta kaikki mantelijauhepussit ja ajattelin kokeilla leipoa Runebergin torttuja, koska oon vaan niin hyvä tyttöystävä ja kotirouva.

Niin, näytän toi uusi myssy ja lasit päässä mummolta ja mummoilehan sopii tämmöset leipomahommat kuin nenä päähän! Koetan todellakinpalailla viikonloppuna ulkokuvien kanssa, ettei tää naama ala nyppii teitä liikaa. Mutta siihen saakka, mukavat viikonloput ja olkaahan nätisti!

2 kommenttia:

  1. Heh, ihan hyvä alku, että sait noi langat hankittua, _mutta_ mä veikkaan sen valmiin pipon vähän lykkäävän sun neulomista ;) Toivottavasti ei :D

    VastaaPoista
  2. Joo, voi olla... Mut hei tulee se talvi ensi vuonnakin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!