16. helmikuuta 2011

Pellekoulussa

Oon nyt käyny vajaat kolme vuotta matkailualan ammattikorkeatutkintoa, jotta voisin tehdä pelleilyvideon työajalla. En omista videokameraa, vaikka kovasti tykkäsin videoida ja editoida ja niin edelleen, joten kun nyt siihen tuli mahdollisuus työharjoittelun puolesta, niin eiköhän tämän nyt voi jakaa kerralla koko maailmalle! (Itse asiassa tämä on jaettu jo aiemmin kaikille avoimessa FB-ryhmässä, mut anyway..) Homma siis liittyy koulumme hakukampanjaan (Olen siis kampuksella työharjottelussa, way to go...) ja tuotetaan Elinan kanssa materiaalia Facebookiin työksemme. Joten tässäpä siis vähän erilaista videopostausta!Editoitiin tuota videota Elinan työhuoneessa ja meillä oli ilmeisesti liian hauskaa, noin niinkuin työpaikkaa ajatellen, kun viereisen toimistohuoneen työntekijä tuli ikään kuin vaivihkaa kyselee, että mikäs meitä naurattaa. Vakuuteltiin siinä, että ihan töitä kyllä tehdään. (En sitten tiedä, että menikö läpi...)

2 kommenttia:

  1. Video taitaa olla täynnä mustaa huumoria, kun ei näy kuin musta laatikko:-) Alla olevan postauksen hyviin kuulumisiin voisi kertoa vaikkapa että Batman oli kylässä viikonloppuna ja Terri ei tehnyt tänään haisevia ylläreitä yläkertaan (miksikähän se juuri sinne muuten meni niitä tekemään eilettäin???)

    VastaaPoista
  2. Hyvä äiti (Hymiö paljastaa sinuksi, tai sitten ootte siellä yhtä aikaa isän kanssa.), kaikki muut kyseisen videon näkee, joten ehkä siinä on joku automaattinen äiti-sensuuri... ;-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!