4. heinäkuuta 2011

Oho, vois muistaa laittaa sen otsikon...



Hyvinhän se sitten taas meni. Kun aamulla sängystä noustessa hiukset oli kerrankin lähes täydellisesti, niin eihän niiden laittamisesta sitte taas vastaavasti tullut yhtään mitään. Ei, vaikka katsoin ehkä kymmenen YouTube -tutoriaalia. Annoin sitten olla ja söin suklaata, jonka löysin aamulla Tommin tietokonepöydältä. Tommin veli kävi täällä yöllä Tommin koneella hoitamassa jonkun jutun ja oli sitten jättänyt suklaalevyn ehkä kiitokseksi siitä, että en laittanut ovea takalukkoon.



En tiedä mikä vaihe tää taas on, mutta näin vaivaa ruokani eteen. Jo toisen kerran viikon sisään. Perjantaina tein hirvikäristystä perunamuussilla ja ostin ihan puolukkahillot sitä varten. Tänään lähdin ihan asioikseni ostamaan Siwasta broilerinsuikaleita (maustamattomia!) ja wok-vihanneksia. Mausteeksi just himpun verran liikaa chilikastiketta ja ripaus karsinogeenejä. Piti tehdä myös nuudeleita, mut ne ei ehtinytkään sitten ajoissa mukaan, joten hylkäsin ajatuksen. Tein nimittäin tomaatti-mozzarella -salaattia. (Mikä selittää karsinogeenit...) Oon tehny ylipäätään minkäänlaista salaattia kotona ehkä puoli vuotta sitten, jos silloinkaan. Ja todisteeksi kuvia, koska kököt ruokakuvat muissa kuin ruokablogeissa saavat tunnetusti aikaan pieniä riemunkiljahduksia.

Ja nyt jatkan tätä usemman päivän jatkunutta suklaansyöntiä ja keskityn kohta alkavaan The Biggest Loser -finaalijaksoon. Omnomnomnomnom...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!