20. heinäkuuta 2011

Täysin turha vaihtoehtotekemisen postaus

Minun pitäis olla pakkaamassa muuttolaatikoita. Ajattelin tehdä sen lempiohjelmani Suurimman pudottajan jälkeen, mut nyt ei sitten nappaakaan kauheesti. Eihän se kyllä mikään yllätys ole, ja kummasti tekee mieli päivitellä täälläkin, vaikka mitään varsinaista asiaahan minulla ei perinteisesti olekaan. Tehtiin eilen tosi järkevä (tulevaa muuttoa ajatellen) kirpputori & kierrätyskeskus -kierros. Käytiin tässä lähellä sijaitsevassa epämääräisessä antiikkiliikkeessä, josta olisin voinut ostaa kolme sohvaa, pari nojatuolia, muutaman pianon, viisi pöytää... Päädyin sitten ostamaan vain yhden erittäin epäkäytännöllisesti muuttolaatikkoon pakattavan kynttilänjalan, jonka ainakin kuvittelen olevan ikivanha. Löysin myös yhden kivan laukun, mutta koska siinä ei ollut hintaa, jätin sen sinne. (Kun kysyttiin, niin hinta olikin yhtäkkiä puolet enemmän, kuin muilla laukuilla. En jaksanut alkaa tinkaamaan sen murtaen suomea puhuvan myyjän kanssa.)


Postauksen kuvat nyt ei liity eiliseen mitenkään, jos joku jäi sitä nyt miettimään. Nämä ovat viikonlopulta, kun olin vielä kotimaisemissa.

Mutta juu, sitten rynnittiin kierrätyskeskukseen, jossa panin päälle järkivaihteen. Ohitin kaikki lasiesineet ja ostin vain yhden pienen, nahkaisen matkalaukun. Siihen voi pakata tavaraa muuttoa varten. Tai siis kaikki ne kaksi tavaraa, jota sen kokoiseen laukkuun saa mahtumaan... Mutta muuten hyvä ostos, koska en omista matkalaukkua ja jos joskus lähden hienolle matkalle, niin Adidaksen putkikassi voi pilata kokonaisuuden.


Lopuksi rynnittiin vielä Tavarakirppikselle. Valitettavasti järkivaihde luiskahti matkalla pois päältä ja ostin sitten yhden pullon ja kaksi lasia. Lasit, koska sain halvalla ja tarvitsen niitä yhteen askarteluun jossain vaiheessa, kun saan inspiraation. Pullon ostin, koska Riikka käski. Minulla oli nimittäin olemassa jo yksi samanlainen, mutta eri värinen, niin kuulema keräilen niitä pulloja. No, ehkä myyn ne joskus sarjana kirpparilla.


En edes hoksannut kuvata ostoksia, mutta toisaalta ei täällä kuvausta pystyiskään harrastaa. Koko talo on yks sekasorto. En jaksa siivota mitään, koska meinaan pakata kaiken. Sitä varten tosin tarvitsisin pahvilaatikoita, muuttolaatikoita, mitä vaan. Mutta kai se on pakko vaan aloittaa siitä ainoasta laatikosta, jonka omistan.

2 kommenttia:

  1. pikku vinkkinä vaan :) kun me muutettiin, me käytiin pyytämässä parissa kaupassa, että säästävät semmosia isoja ja hyviä laatikoita.. kannattaa käydä kysymässä esim. jossain s-marketissa :)Mielellään ne niitä laatikoita antaa..

    VastaaPoista
  2. Juu, oonki miettiny, että jos lähisiwasta löytyis. Jaksais vaan muistaa käydä kysymässä. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!