14. heinäkuuta 2011

Kamera lomailee

Moi, minun kamera täällä vain on vähän lomaillut, koska viikonloppuna sille on tiedossa vähän keikkaa. Harmi, että missaan ite puolet kyseisistä pippaloista, mutta ehkä saatte jotain kertomusta siitä toisesta puolesta. Koska siis kamera on lähdössä jo ehkä mahdollisesti omille teilleen, niin aattelin heittää tähän väliin, että oon kuitenkin elossa. En oo vaan kauheesti pitänyt meteliä, koska en oo harrastanu mitään ikuistamisen arvoista.


Viikonlopun söin kotona mansikkakakkua ja sunnuntai-iltana lähdettiin pesäpallo-otteluun. Kamera oli mukana, mutta jätin sen autoon, koska pelkäsin vesisadetta. Oltiin äidin kanssa jo melkein lippuluukulla, kun alkoi sataa kaatamalla. Mentiin Nesteelle ja kun sade vähän hellitti, niin todettiin uuden ukkosrintaman olevan tulossa päinvastaisesta suunnasta. Mentiin sitten kotipizzaan ja suunniteltiin menevämme katsomaan pelin loppu, kun lipunmyynti olisi jo sulkeutunut. (Ei voitu lähteä kotiin, koska Heli oli katsomassa sitä ottelua, ja olisi voinut tulla sanomista, jos olisi jätetty se Sotkamoon...) Kun palattiin stadionille, niin lipunmyynti oli edelleen auki. Mentiin sitten Hiukan uimarantaan, porttien taakse kuuntelemaan selostusta, jossa jumitettiin pelin loppuun saakka.


Maanantaina uskaltauduin lopultakin alennusmyynneille, kun oletin pahimpien ruuhkien jo hävinneen. Ja kun sain lopultakin seuraa, Tommista. Ja tällä kertaa onnistuin poikkeuksellisesti löytämään jotain alennuksestakin. Mm. bikinit, joita en olisi todellakaan tarvinnut, mutta koska sai halvalla... Ostin myös hameen, jota tosin en ole päässyt käyttämään, koska en halua sotkea sitä kotona ja töissä täytyy käyttää housuja. Tai no, kävinhän minä katsomassa Harry Potterin, mutta se oli taas sellainen extreme-reissu, että... Kavereilla oli ylimääräinen lippu ensi-iltaan. Menin siis illaksi töihin, kaatosateessa. Yritin ensin pyöräillä sateenvarjon kanssa, mutta loppumatkasta totesin, että housuthan siinä kastuu kuitenkin. Sitten yritin kävellä, mutta joka paikassa oli noin kymmenen senttiä vettä ja en hoksannut kotoa lähtiessäni laittaa kahluusaappaita jalkaan. Niinpä olin aivan litimärkä reisistä alaspäin, kun pääsin töihin. Ja kun työvuoro loppui 00.00 ja leffa alkoi 00.07, niin siinä ei kauheesti olisi ehtinyt hakea kotoa vaihtovaatteita. No, kaikki meni ihan hyvin siihen saakka, kun täytyi lähteä kotiin. Vettä tuli edelleen kaatamalla ja nämä Suomen lämpimät kesäyöt tarjosivat ihastuttavat +12 astetta lämmintä. Pyöräilin avojaloin ja kävelyvauhtia, koska tulin kotiin Tommin kanssa, jonka pyörä on varastettu. Olin varma, että saan vähintään keuhkokuumeen ja kuolen, mutta toistaiseksi olo on ihan terve.


Keskiviikkona Tommi keksi, että aloitetaan juoksuharrastus. Käytiin pieni lenkki ja sen seurauksena olen löytänyt reisilihakseni, valitettavasti. Tänään tein ruuaksi couscousia, ekaa kertaa ehkä ikinä. Aattelin, että olisin kuvannut sen, mutta meidän hella meni rikki ja levy jumitti päälle. Niinpä broilerit ja kasvikset paloi vähäsen. Että sellainen viikko tähän saakka. Itse asiassa, tästä viikosta olisi saanut maailman hauskimman Viikko Suvin kanssa -postauksen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!