19. heinäkuuta 2011

Sisäinen sisustussuunnittelija

Kävin eilen Kajaanissa pyörähtämässä, koska Batmanilla oli eläinlääkäri. Tarkoituksena oli vaan käydä pikaisesti siellä verikokeessa, käyttää auto katsastuksessa ja käydä sitten hakemassa Prismasta mansikoita. No, suunnitelmat muuttuivat ja me löydettiin asunto. Mitä ilmeisimmin tuo kyseinen kämppä saadaan, mutta asia varmistuu vasta parin viikon päästä, kun varsinainen vuokranantaja palaa lomiltaan tekemään vuokrasopimukset. Oon kuitenkin jo suunnitellu kämpän sisustuksen pariin otteeseen. Ensimmäinen suunnitelma oli ruskeaa ja turkoosia, mutta totesin sen liian "hienoksi" minulle ja nyt oon niin innoissani tämän hetkisestä suunnitelmasta, etten meinaisi malttaa odottaa muuttoa ollenkaan.


Tämän päivän oonkin kuluttanut selaillen vanhoja Kotivinkkejä. Vanha oranssi lepakkotuoli ei sovi enää sisustukseen ja kaipaa uutta kangasta. Siihenkin löysin jo ohjeen, joten Eurokangas odottaa... Selasin kaikki postimyyntikatalogit ja Ikeat läpi verhoja etsien, kunnes muistin tädillä säilytyksessä olevat, 40 vuotta vanhat Marimekon verhot. Yksi puhelu, ja verhot lupasivat matkustaa minun luo.


Tommi ei vielä tiedä tulevasta muutosta mitään. Ollaan siis kyllä puhuttu asiasta, mutta ei olla tehty elettäkään kohti minkäänlaista toimintaa. Yritin kyllä soittaa, mutta kun se on tämän viikon treeneissä jossain muutaman tunnin päässä ja kun eilen soitin, niin Tommin puhelimeen vastasi Tommin veli Kajaanissa. Huh, toivottavasti saan sen kiinni tässä parin viikon sisään, tai joudun hoitamaan muutonkin yksin. (Tajusin just, miten Tommin ruma tietokonepöytä pilaa minun suunnitelmani olohuoneesta, pakko vissiin hankkia joku sermi...)


Mutta siis sellaista uutta täällä. Tämä viikko työharjoittelua, ja homma on pulkassa. Jos sitä samalla alkaisi jo pakkaamaan vähemmän käytettyjä tavaroita, kuten Tommin tietokoneen jne. Ensi viikosta eteenpäin oonkin enemmän tai vähemmän reissun päällä, joten parempi pakata ajoissa. Tuskailen jo valmiiksi niitä tavaroita ja papereita, joista ei tiedä, pitäisikö ne heittää roskiin vai säästää. Onneks siinä uudessa asunnossa on kaks walk in -vaatehuonetta ja muutamia erilisiä kaappeja, niin tavaraa mahtuu...

2 kommenttia:

  1. Oih, paljon onnea kämpästä !

    Täällä olisi kanssa kovasti intoa päästä muuttamaan (rakastan muuttamista :3) ja lisäksi sisustamaan, mutta sitä kämppää ei tunnu löytyvän.. (paitsi se missä nyt majaillaan, mutta sieltä yritetään päästä nopeasti pois.. :D)

    VastaaPoista
  2. ooka, tuijottelen tässä tätä tavaramäärää ja pahvilaatikoita ja jokseenkin ei innosta. Onhan se mukavaa, kun saa sisustaa ihan alusta saakka, mutta tää kaiken pikktavaran pakkaaminen on ihan kamalaa...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!