7. tammikuuta 2012

Päivän asu -deja vu

Torstaina unohettiin kauppaan lähtiessä molempien avaimet sisälle. Normaalisti muistutan niistä joka kerta, kun astutaan ovesta ulos, mut tällä kertaa ajattelin, että se avaimista jankuttaminen on varmasti tosi ärsyttävää. Että oonpa hiljaa. Samaan aikaan selän takaa kuulu, miten ovi paiskautu kiinni ja sitten "onko sinulla avaimia?". No, arvatenkaan ei ollu ja niin oltiin romanttisesti ulkona. Onneks meillä oli sentään auton avaimet, joten päästiin hakee syötävää. Hyvä ruoka, parempi mieli. Ja onneks poikaystävän porukoilla tuossa vartin ajomatkan päässä on vara-avain.


Tehtiin sitten jäätävän hyviä kotihamppareita (aamupalaksi kello neljä iltapäivällä)! Sekä broilerilla että lihapihvillä. Ja luonnollisesti en tietenkään jaksanu ees syödä kaikkea, joten syötin sitten puolet lihapihvihampparista Batmanille. Tomaatit se jätti, kaiken muun söi. Valitettavasti. Sen hengitys haisi nimittäin aamulla ihan jäätävän pahalle. Yritin neutralisoida sitä maidolla, mut en oo ihan varma, että helpottiko vai pahensiko se asiaa. Hajun syyksi pistettiin kevytmajoneesi.


Tänään muuten syötiin aamupala jo kolmelta iltapäivällä. Hirvenjauhelihapihvejä ja perunamuussia. Lähettiin nimittäin sinne poikaystävän porukoille palauttaa lainassa ollutta autoa ja vara-avaimia. Ne vara-avaimet muuten unohettiin ottaa sinne mukaan. Lounaaksi syön tässä parhaillaan daimsuklaata ja illallinen aateltiin hakee kiinalaisesta. Tykkään tästä meijän loma/työttömyyselämästä.


Illaksi oltiin tehty suunnitelma pienestä road tripistä Raaheen valmistujaisjuhlille, mutta sen sijaan, että olisin kiskonut mekkoa päälle, niin löysin itseni pesuhuoneesta saksimassa hiuksia. Leikkasin hetken mielijohteesta latvoista kymmenen senttiä, jota ylläolevassa kuvassa yritän hyvin epäonnistuneesti esittää. Vasemmanpuoleisessa kuvassa rajaus jää reilusti latvojen yläpuolelle niiden lyhentymisestä huolimatta. Oikeanpuoleinen kuva taas on kovin tumma, minkä lisäksi lösötän, mikä saa latvat painumaan liian alas.(Ja kenet yllättää noi ylläolevat kamppeet? Jätin tarkoituksella pois ne kuvat, joissa näky kunnolla noi lökäpöksyt, jotka on nyt siis ollu päällä ehkä kolme viikkoa putkeen... )

Oikeasti halusin esitellä tässä tuota uutta salamaa, mistä jo aiemmin vihjasinkin. Kuvaaminen sisätiloissa kiinnostaa huomattavasti aiempaa enemmän, kun kameran kiinteen salaman sijasta on kunnon vehkeet. Heippa valkoset salamanaamat! (Tai siis heti kun opin sellaisen nätin salamankäytön, heh..)


Nyt on muuten silleen harvinaislaatuinen tilanne, että minulle on päässy näitä kuvia ja postausaiheita jonoutuu. (Jos suomenkieli ei tunne tarvittavaa sanaa, keksin sen ite.) En vaan ehi siirtää kuvia koneelle ja nettiin, koska toi parempi kone pyörittää jedipeliä melko ahkeraan ja sillon, kun jedipeli ei pyöri, niin vietetään parisuhdeaikaa. Nyt tein taktiset ja varasin hetken tuolta toiselta koneelta niin, että sain kuvat siirrettyä, muokattua ja iskettyä nettiin. Nyt sitten voin näpytellä postausta tältä pikkukoneelta samaan aikaan, kun jedit pelastaa universumia. Kätevää.

Ai niin, pakko heittää vielä tähän loppuun yksi hyvä (vaikkakin nyt jo tosin vähän vanha) juttu. Kaveri soitteli tuossa ennen joulua, että oli jostain syystä hakenut googlesta hakusanalla s ä ä l i t t ä v ä ja löytänyt kuvia minusta. Elämäni tarkoitus on täytetty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!