26. tammikuuta 2012

Ennakkoviikonloppu

Poikaystävällä on poikkeuksellisesti ensi yö töitä, joten tää sen asunto on tämän yön minun. Aattelin järjestää eka hillittömät kotibileet, mutta laskin, että tunnen täältä päin ehkä noin kaksi ihmistä ja nekin asuu itse asiassa sen verran kauempana, että luovuin ajatuksesta. Sitten mietin myös vaihtoehtoa B. Olisin lähtenyt kaupungin yöelämään, mutta ensin olisin tarvinnut täältä kyydin keskustaan ja sen jälkeen olisin ehkä kaivannu jälleen sitä seuraa, ja siis nimenomaan kaveriseuraa. Hylkäsin myös vaihtoehdon C eli pyörähtää tuossa paikallisessa, koska luulen, että en pääse sisään, koska en omista karhulippistä ja pilottitakkia. Sitä paitsi, paikka on muutenkin minun makuun ehkä vähän liian korkeatasoinen. Tähän päätelmään tulin, kun kuulin J. Tukiaisen vetäneen siellä keikan tässä pari kuukautta taakse päin...


Sen sijaan hain lähikaupasta chilipähkinöitä (jotka melkein jo söin) ja terveellisiä juttuja dipattavaksi. Vietän täällä rauhallista koti-iltaa nauttien tästä yksinäisyydesta ja dippijutuista, eh. Ehkä telkkarista tulee vielä lisäksi jotain aivot pellolle -viihdettä (kuten esim. Idols).

Olin jo toivottaa teille hyvää viikonloppua, kunnes muistin, että sehän on vasta torstai! (Oon vähän sekasin näistä päivistä, koko elämä on yhtä viikonloppua...) Tai no, luulen, että en huomenna kovin suuria ehdi päivitellä, joten ehkä voin jo vähän ennakoida! Mukavaa viikonloppua, koettakaa olla palelluttamatta neniänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!