29. tammikuuta 2013

Keltainen Pikku Myy

Herätin tänään töissä hilpeyttä rakentamalla hattaran päähäni. Näin erään vanhemman herran sanoin. No mikäs siinä, mukava olla iloksi. Lisäksi kiskoin päälleni keltaisen takin, joten eiköhän tuossa ollut pirteyttä kerrakseen. Olo oli kuin keltaisella Pikku Myyllä, vaikka olin rentoilumeiningillä ja jätin pikkumyykengätkin kotiin.


Valitettavasti nämä kuvat ei tee ihan oikeutta tuolle nutturasysteemille, mutta voin kertoa, että se oli muhkea. Normaalisti tämmöset massiiviset rakennelmat ei minun hiuksissa pysy, mutta tarpeeksi monta ponnaria, tuhansittain pinnejä ja pari purkkia lakkaa, niin johan pitää, vaikka vähän kiireisempänäkin päivänä. Ja minun uusi keksintö saada niskahiukset pysymään kuosissa ja kupruilematta.


Ylöspäin kiipeävä ranskanletti niskassa. Joskus tuon ohjeen jostain bongasin ja silloin totesin, että ei minun hiuksilla. Mutta nyt uudemmalla yrityksellä ja onnistumisprosentti hyppäs heti sataan. Tosin tässäkin tuo massiivinuttura hukuttaa alleen puolet tuosta viritelmästä, mutta pysyypähän hiukset nätisti kuitenkin, niskaa myöten.

Keksin tämän eilen ja silloin minulla oli ponihäntä, niin jäi ihan harmittamaan, ettei tuo letti sieltä alta mihinkään näkynyt. Ja itse asiassa tämä letti selittää tuon päälakinutturan, jonka painon vuoksi joudun varmaan kohta hierojalle ja fyssarille ja ties mille kiropraktikolle, kun niska jumahtaa. Halusin nimittäin lettiin sen verran pituutta, että oli pakko nostaa ponnari ihn päälaelle... Haha.


Miulla on huomenna vapaapäivä. Ajattelin leipoa sen kunniaksi, mutta yllättävän suunnitelmanmuutoksen vuoksi lähdenkin tästä kohti Raksilaa ja Kärpät-TPS -matsia. Leivon sitten huomenna... Samalla kun tiskaan, imuroin ja pesen pyykkiä. Ja eikun niin, minullahan on huomenna lääkärintarkastuskin. Ja piti käydä hoitamassa pari muutakin asiaa... Ja oho taisin sopia just Rezan kanssa jotain tapaamista! Miten onnistunkin buukkaa nämä vapaapäiväni aina näin täyteen ja miljoona asiaa päällekäin, vaikka omistankin kalenterin. Ehkä sitä voisi välillä myös käyttää muuhunkin, kuin työvuorojen merkitsemiseen.


Nyt reippaasti vaatteenvaihtoon ja kohti hallia. Viime kerralla saatiin aika kulumaan ensin kalja-aitauksessa ja toisella erätauolla makkarajonossa. Tällä kertaa ajattelin kokeilla löytää kärppien pukuhuoneen. Hehehee.. Minua ei varmaan päästetä sisään koko halliin.

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!