12. tammikuuta 2013

Outo valoilmiö

Heräsin taas normaalien ihmisten aikaan ja istuin aamun sitten sohvalla ja tuijotin vuoroin facebookia ja vuoroin telkkaria. Jossain vaiheessa havahduin outoon valoilmiöön, aurinkoon. En ookaan kyseistä valoa hetkeen nähny. Osin syynä on tietenkin vuodenaika, mutta toki myös se, että nukuin koko syksyn ja alkutalven. Piti ihan keskeyttää kaikki muu toiminta ja mennä parvekkeelle. Tunnelmaa latisti vähän tuo tehtaalta leijaileva tuoksu, joka tuntuu usein erityisesti pakkassäässä, mutta en antanu sen tokikaan häiritä, koska hajussahan kasvaa jos olla jaksaa ja kohta olin jo niin tottunut siihen, etten huomannut koko asiaa.


Testailin samalla tuon uuden takin pakkasenkestävyyttä. On toki vähän huijausta hengailla lasitetulla parvekkeella, mutta tarkenin kuitenkin. Ehkä tuota takkia pystyy pitämään nollakeleillä... Yritän nyt vakuutella itselleni, että oli ihan ok ostaa tuo takki, vaikka on tammikuu ja pakkasta on se -15 astetta. Oon  vähän hätäinen uusien vaatteiden kanssa ja haluaisin saada ne käyttöön aina heti välittömästi, joten oon vähän huono aleshoppailussa, koska usein ne aletuotteet on just sen edellisen sesongin kamppeita ja en osaa ostaa varastoon.


Nyt minä lähen valmistautumaan työvuoroon, superpirteenä, kiitos auringon! Joudun ehkä vielä laittamaan toppatakin, mutta eiköhän se kevätkin sieltä jossain vaiheessa tule ja saan loistaa kilpaa auringon kanssa tuon takkini kanssa. Tai ehkä laitan alle paksun neuleen, niin joskohan sitä tarkenisi...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!