22. tammikuuta 2013

Taikatalvi

Pääsin tänään testaamaan uutta objektiivia tositoimissa. Aivan loistava sää! Vain pari hassua astetta pakkasta ja mieletön auringonpaiste. Ja parasta, että se aurinko lämmitti jo, kevät on siis tulossa! Tehtiin pieni kävelylenkki tuonne "saaristoon". Käveltiin Hietasaareen, jossa en tiennyt aiemmin käyneeni. Minulle selvisi vasta reissun lopussa, että Nallikari sijaitsee kyseisellä saarella. Seikkailtiin siis tällä kertaa vähän eri puolella saarta, huvila-alueella.

Huviloista oli mielettömän hankala sanoa, että olivatko ne käytössä. Epäiltiin, että ei ainakaan kovin ahkerassa, sillä osa oli kovin rapistuneita. Harmi, ottaisin tuolta heti minkä tahansa huvilan ja pitäisin siitä hyvää huolta! Lopuksi käveltiin jäälle ottamaan vielä muutamat kuvat. Tykkään niin tuosta merestä, en oo yhtään tottunut siihen elämäni sisämaassa, järven rannalla kasvaneena. Minulle tulee kuitenkin merestä mieleen muumit. Tänäänkin olin aivan Taikatalvi-fiiliksissä. Joudun varmaankin ostamaan tuon kyseisen kirjan itselleni. Tähän mennessä oon lukenut äidin kirjan joka talvi, jo useamman vuoden ajan, mutta se on kaukana Kainuussa.4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, tuollaisen sään ja noiden kohteiden kanssa olisi kyllä pitänyt olla todellinen tohelo, mikäli en olis onnistunu. :D

   Poista
 2. Ompas kauniita kuvia! :) Hienoja!

  t. Jenni/Rollo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kuten jo tuossa yläpuolella totesin, niin ois kyllä ärsyttänyt, jos muistikortille ei olis tallentunut mitään julkaisukelposta. Sää oli niin täydellinen tuohon hommaan. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!