1. tammikuuta 2013

Sisko ja sen sisko

No niin, täällä ollaan tosi hyvin nukutun yön jälkeen... Tulin illalla Kajaaniin just kaupungin ilotulituksen aikaan ja sain siinä tilanteessa kaapattua juhlamieltä myös itelleni. Nopea siirtyminen Helin luo ja hiukset sekä naama kuntoon ja menoksi. Oltiin ihan nätisti, vuojen vaihtumisesta huolimatta. Käytiin pari tuntia istumassa Onnelassa ja sitten kotiin nukkumaan. Nukuin pari tuntia, jonka jälkeen heräsin ja valvoin aamuun, koska unirytmihän on aivan kiva. Aamulla nukuin toiset pari tuntia, kyllä näillä unilla on hyvä lähtä uuteen viikkoon työrintamalla...


Minun keskiyökin meni vähän yksinäisissä merkeissä. Sikäli siis, että kun mentiin vähän ennen puolta yötä istumaan erään pöydän päähän, niin toisesta päästä pöytää hyökkäsi saman tien yksin istunut mies ilmoittamaan minulle, että on umpihomo ja painui tämän sanottuaan takasin paikoilleen. Säikähti varmaan, että yritän pussata sitä sillä vuoden viimeisellä sekunnilla, kun ns. yksin (siis kuitenkin Helin ja Juhon kanssa, mutta ilman miestä) siinä istuin.


Jäi siis tältäkin reissulta se unelmieni mies löytymättä, ja taitaa jatkossakin olla melko hiljasta sillä rintamalla. Jotenkin ei nyt nappaa tämä touhu yhtään.

Miesten etsimisen sijaan voisin tehdä uuden vuoden lupauksen etsiä uusi harrastus. Mutta koska en harrasta uuden vuoden lupauksia, niin en lupaa. Oon niin huono niissä, ja itse asiassa saan paremmin aikaiseksi ilman sitä lupauksen aiheuttamaa painetta siellä niskassa. Ei siis lupauksiakaan tänä vuonna. Paitsi yksi pieni, aivan semilupaus. Oikeammin semmoinen ajatus, joka nyt ajoittui tähän kohtaan. Haluaisin lopultakin päästä eroon tuosta inhottavasta paheestani, kynsien puremisesta ja kynsinauhojen repimisestä.


Muuten odotan tältä vuodelta paljon enemmän kuin tältä vuodelta. Tähän saakka en oo kauheesti välittäny, että onko tuleva vuosi entistä parempi, mutta nyt toivon sitä tosissani. Ainakin vuoden aloitus on hyvä, työsektorilla. Ehkä siitä saa hyvät lähtökohdat tähän vuoteen 2013 myös muilla osa-alueilla. Sen kummemmin en aseta mitään erityisiä toiveita, toivon vain olevani vuoden päästä tähän aikaan paljon onnellisempi kuin nyt, oli onnellisuuteen johtaneet syyt mitä tahansa.


Pitkästä aikaa myös asukuvaa, tälleen ihan nopeana pikakatsauksena. Sain lopultakin otettua tuon syksyllä ostamani pitsimekon käyttöön. Nyt oon käyttäny kaikkia vaatekaappini mekkoja ja voin taas antaa itselleni luvan ostaa uuden, mikäli tulee hätätilanne. Siis meinaan jotain ihan oikeasti unelmieni mekkoa. Haha, yläastekäinen Suvi olisi pyörtynyt niissä farkuissaan ja hupparissaan, jos olisi päässyt tsekkaamaan vuoden 2013 mekko-Suvin. Tuolloin nimittäin juoksin lähinnä jalkapallon perässä ja tuskin omistin yhtään mekkoa. Juhla-asuhan oli tummat housut ja siisti paita.


Pakollinen yhteiskuva Helin kanssa! Näytetään kuulema samalta. Ite oon yrittäny löytää meistä jotain yhteistä, mutta öö minulla on äitin pyöreä nenä, Helillä isän terävämpi aatesnenäjäljitelmä. Silmistäkään en löyvä mittään samaa. Helillä on nätti hammashymy, kun ite hymyilen mieluummin suu kiinni, koska omasta mielestäni näytän hammashymyillessäni irvikissalta. Ehkä meillä on samanlaiset hiukset nykyään. Pienenä minulla tosin oli vähän jämäkämmät äitin hiukset ja Helillä isän hienot hiukset, mutta tilanne lienee nyt tasoittunut.

Kajaanin vuodenvaihde oli tässä, nyt kohti Oulua ja arkea! Kertokaahan omista lupauksistanne ja suunnitelmistanne alkaneelle vuodelle?

Kuvat (viimeistä lukuunottamatta) ovat Helin ottamia.

6 kommenttia:

 1. Päätit sitten arvostella ulkonäköäni :DD selvennä: aatesnenäjäljitelmä, mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö no minun mielestä aateliseksi mainitseminen ei oo haukkumista?! Se on siis tiijäkkö semmonen tietyn tyyppinen nenä. Terävä. Sinulla ei nyt oo aivan riittävän terävä semmoseen, nii se on vähän sinne päin.

   Poista
 2. Heiii pitkästä aikaa Rollo/T-koski akselilta! :D Ja hyvää Uutta Vuotta!
  Oli pakko alkaa kirjoittamaan kun niin alkoi naurattaa tuo sinun baari postaus- kohta. Kuulostaapa tutulta! xD Viimeksi kun baarissa kävin (noin kuukausi sitten sekin!), niin laskettiin kaverin kanssa meitä lähestynyeet, normaaleiksi laskettavat miehet: 0, meitä lähestyneet humalaiset friikit: 5. Ei saisi olla liian ranttu tai mitään, mutta kun tuntematon tyyppi lähestyy sinua ottamalla sinua kiinni vyötäisiltä, niin kyllä siinä hieman alkaa pinna kiristyä.

  Mutta toivottavasti vuosi on alkanut hyvin! Kainuu/Koillismaa rajalla ainakin joulunajan lähes viikon -30 asteen pakkanen on laskenut muutamaan asteeseen. :)

  Sellaista oli tarkoitus kanssa kysäistä, että kun sinulla on kanssa borcer collie ja ilmeisesti asuu sinun kanssa kerrostalossa, niin oletko huomannut että koira olisi tarvinnut enemmän tilaa, ulkoilua tms? Oon ite riutunu koirakuumessa jo pitkään, ja olen alkanut harkita border collien ottamista Rolloon minun pieneen opiskelijakaksioon. Mietin vaan että onkohan se rotu liian riahakas pieneen asuntoon ja kun asun vielä yksin. Toisena rotuvaihtoehtona olis siperian husky, mutta se olis kans tosi haastava sisäkoiraksi ja liikuttaa sitä saisi sitten todella paljon.

  Kiitoksia ja kaikkea mukavaa! :)
  t. Jenni E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Jenni, mietinkin tässä taannoin, että mihin oot hukkunu! Mukava, että et ookkaan! :D Joo, ite en kyllä yhtään ymmärrä, että miten kukaan löytää baarista sen elämänsä miehen/naisen.. Pitää käyvä kyllä melkonen tuuri!

   Muuten täällä on tosiaankin vuosi käynnistyny ihan mukavasti. Oon pyrkiny ottaa tuon raskaan viime vuoden jälkeen ihan uuden asenteen tähän koko hommaan, jota myös elämäksi sanotaan... Saa nähä, mitä tämäkin vuosi tuo sitten tullessaan.

   Minulla ei oo koskaan ollu mitään ongelmia sen suhteen, että Batmanilla olisi ollut liikaa energiaa, vaikka on asuttu monenlaisessa asunnossa ja ympäristössä. Toki bc tarvii sitä liikuntaa ja harrastuksia. Meillä kokeiltiin agilitya ja muita lajeja sitten ihan satunnaisesti silloin tällöin. Ja paljon tietty kaikkea aivojumppaa, mikä onnistuu sisällä pienessä tilassakin. Tosin Batmanhan sairastui sillon vajaan kahden vuoden iässä, mikä rauhotti sitä hurjasti, joten paha sitten sanoa ns. "normaalista" koirasta ja verrata nuita liikuntamääriä. Nyt lääkkeen lopettamisen jälkeen energiat on tuolla koiralla kuitenkin lisääntyny valtavasti ja oon lisäilly liikuntaa ja aivojumppaa sitten sen mukaan. Ei olla missään harrastusryhmässä enää, mutta harjotellaan kaikkia ns. turhia temppuja, joista Bättis tykkää ja piilottelen jotain herkkupaloja ympäri asuntoa. Ja siis asun nyt kaksiossa, yksin ja melkeen keskellä kaupunkia, joten ei oo varmastikaan asunnon koosta kiinni sinulla tuo koiran hankkiminen. Jaksaa vaan touhuilla kaikkea erilaista sen koiran kanssa, niin ei tuu sitä häiriökäyttäytymistäkään sitten, ainakaan sen vuoksi. Että semmonen sohvakoirarotuhan tuo ei kyllä ole, juurikin sen energisyytensä vuoksi.

   Poista
  2. Heiii ja kiitos vastauksesta! :D

   Tuo kuullosti toi rohkaisevalta. Meillä porukoilla on bc Väinö, jonka kanssa meni joululomakin leikkiessä. Sen jäläkeen oma asunto tuntuu niiinin hilijaselta kun on riehunu tuon koiran kanssa taas jonkin aikaa. :D Vanhemmat asuu tosiaan tosi maalla, niin siellä on niin heleppo päästää koira ulos ja se saa purkaa energiaa siellä ihan mielinmäärin. Katselin tuossa jo alkukesäksi sunniteltuja pentueita netistä. Lähen nyt helmikuun alussa tekemään työharjottelua kolmeksi kuukaudeksi Japaniin, niin pennun otto ois mahdollinen sitte sen jäläkeen. En kauheasti kyllä löytäny pentueita P-Suomesta. Meidänkin Väiski on Tampereen läheltä haettu. Sinun koira tais olla Sotkamon suunnalta? :)

   Joo baarit ja niiden miestarjonta.. xD Hmm.. ehkäpä sinne jatkossa menis vaan sillä asenteella, että tanssimaan ja kaikki muu sen jälkeen on plussaa. :)

   Mukavaia talvipäiviä! :)

   Poista
  3. Joo, joskus taisit mainitakin Väinöstä. :) Batmanin isä on Sotkamosta, mutta kennel sijaitsi sitten Haukiputaalla. Tosin on nykyään vaihtanut paikkakuntaa ja sielläkään ei ole käsittääkseni mitään pentusuunnitelmia. Mutta hyvä että oot ajoissa liikenteessä, eiköhän niitä pentueita keväämmällä ala ilmaantua... :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!