20. tammikuuta 2013

Laajalta alalta

Aijai! Minä oon niin innoissani, sain nimittäin lopultakin sen objektiivin ostettua! Onhan tätä odotettukin kohta jo puoli vuotta... Oon vatvonu tuota hankintaa ees ja taas, mutta palannu aina siihen samaan. Nyt se seisoo tuossa kameran nokalla ja odottaa kuvaajaa. Canonin 15-85 f/3.5-5.6. Eilen en ehtinyt enää kuvailemaan, sillä aurinko oli painunut mailleen jo aikoja ennen kuin selvisin reissuiltani kotiin. Tänään yritin olla vähän nopeampi ja pyörähdin iltapäivälenkillä merenrannassa ja käytin hyödykseni päivän viimeiset auringonsäteet. 
Näitten kuvien sisältö nyt ei ole kovin kummoinen. Lähinnä vaan fiilistelin tuota laajuutta, joka etsimestä avautui. Huikeeta ja erittäin hämmentävää, kun tuota näkyä on katsellut koko syksyn 50-millisellä tai vaihtoehtoisesti lähdetty siitä 700 millistä ylöspäin.  Toivon tosissani, että minun tiistain vapaapäivänä riittää valoa sen verran, että saan jotain kuvaushommaa aikaiseksi. En nimittäin millään malttais enää odotella. Ja sisällä pitäis siivota, että täällä vois noin laajalla linssillä kuvata... Haha!

Mutta luvassa on siis (toivottavasti) jotain syvällisempää matskua kun vaan randomkuvia jalkakäytävistä ja tehtaasta. Nämä oli tällaisia testiotoksia, mutta en malttanut olla hehkuttamatta.


Paljon näppärämpää tämä itsensä kuvailu nykyään, aiemmin kun sai kuvaan mahtumaan pelkän silmän...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!