31. maaliskuuta 2012

Menomekko


Kävin eilen pyörähtää Kajaanin yöelämässä todetakseni, että mikään ei muuttunu kolmeen kuukauteen. Sillon viimeks pyörin kyseisillä hoodeilla hämärän laskeuduttua. No, pääasia, että näin entisiä opiskelukavereita. Niitäkin oon nähny viimeks kolme kuukautta sitten. Jospa tällä sosiaalisuuden määrällä selviää taas kesään saakka...

Tarkoitus oli hoitaa samalla reissulla muitakin sosiaalisia suhteita ja muutama muu asia. Valitettavasti päivän kohokohta eli nelivuotissynttärit jäi sankarin sairastuttua pitämättä, mutta sen sijaan ehdin noutaa voittohaalarini ja leikkiä valokuvamallia. Toki viihdyin kameran siellä oikeammallakin puolen, etenkin kun sain lainaan vähän tuota omaa röttänää kovempaa laitosta... Kyseisestä reissusta ois tarkotus saaha matskua myös tänne, kunhan vaan Vili saa toimitettua kuvia minun suuntaan!


Yritin kuvailla teille illan vaatetusta, ilman jalustaa. Päädyin sitten vanhaan kunnon peilitekniikkaan... Blogin taso nousi heti huimasti! Lisäksi peilissä oli automaattinen kohinaefekti, kiitos puolen sentin pölykerroksen. (Lisäsin tuota kohinaa vähän jälkikäsittelyssä, jotta menis varmasti mahdollisimman suttuiseksi.) Lisäksi unohin tuosta asuun olennaisena osana kuuluvat helmet ja laukun. Minulla on hirveitä mätsäysongelmia kenkieni ja laukkujeni suhteen, niin totesin, että yhdistämällä vaalean ruskeat ja tummat ruskeat helmet voin yhdistää vaalean ruskeat kengät ja tumman ruskean laukun.

Hei eilen tein havainnon, että tarkenen ulkoilla, kun laitan kahdet 60 denierin sukkiksen päällekäin. Tänään tein havainnon, että kahdet 60 denierin sukkikset päällekkäin aiheuttavat jalkasärkyä käyttöä seuraavana päivänä. Onneksi kohta on lauantaisauna, ja voin nostaa jalat ylös. Onko mitään parempaa rankan sukkahousuillan jälkeen? Tai sen jälkeen kun olet roikkunut tuulisella rannalla puussa, pelkässä pitsitopissa maaliskuussa taiteen vuoksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!